Advokat tilbud

Date Added: January 29, 2013

Author: Tobias

Mange virksomheder har berøringsangst når det kommer til advokater. De er bange for at taksameteren starter allerede det sekund advokaten tagr røret. Dette gør desværre at mange virksomheder ikke bruger advokater der hvor de burde. F.eks. kan mange virksomheder brænde nallerne ved ikke at have ansættelseskontrakter der overholder ansætttelsesbevisloven, eller har dårlige virksomhedskonstruktioner, hvor man f.eks. ikke udnytter skattemulighederne der ligger i stiftelse af holdingselskab.

Heldigvis er der nogle der går ind og ligger sig som et blødgørende lag imellem advokaterne og virksomhederne, og derved gør det mindre “farligt” at rette henvendelse til advokater. Når man står med en problemstilling, eller mere specifikt leder efter en advokat, så kan man rette henvendelse igennem f.eks. www.jura-guide.dk, og de sørger så for at de rette erhvervsadvokater der er specialister inden for problemet / fagområdet retter henvendelse til virksomheden.

Nogle af de områder de leverer den service inden for er f.eks. inden for virksomhedsstiftelse, hvor man kan få hjælp til stiftelse af aps’er, holdingselskaber og A/S’er. Inden for køb og salg af virksomheder kan man f.eks. få hjælp til due diligence, værdiansættelse eller generationsskifte. Inden for køb og handel kan man finde advokater der er specialiserede i f.eks. købsaftaler, salgsbetingelser, leveringsbetingelser og samarbejdsaftaler.