Gode råd om boligkøb

Date Added: September 23, 2009

Author: Jesper Jørgensen

En ejendomsmægler kan aldrig varetage dine interesser som køber 100% når han samtidig er sælgers mand og tjener mere jo hurtigere og dyrere han sælger. Derfor har du som køber brug for en til at præsentere DIG. En boligadvokat fungerer som “købers mand”, og er derfor en god ide for dig som køber.

I forbindelse med boligkøbet er det værd at vide at du nu i Danmark som det første land har mulighed for selv at foretage din tinglysning over internettet. Du skal dog være opmærksom på at du selv er ansvarlig for eventuelle fejl du måtte foretage i forbindelse med en digital tinglysning. Derfor har du muligheden for at få din advokat til at underskrive med sin digitale signatur inden bordet fanger.

Står du i en presset situation og er nødt til at skrive under på en købsaftale hurtigt? Så har du muligheden for at selv at indføre et advokatforbehold, så du forbeholder dig retten til at trække i land hvis din advokat efterfølgende har invendinger mod aftalen. Læs mere på vores hjemmeside om: advokatforbehold

Læs mere hos Ret&Råd:

Derfor anbefaler vi en advokat ved boligkøb

 

Relaterede artikler: elektronisk tinglysning