Tagrens og tagrensning, et godt alternativ

Date Added: May 19, 2009

Author: Annemette

Tro det eller ej – men taget er faktisk noget af det første, man lægger mærke til ved et hus. Så hvis du gerne vil have at dit hus skal se godt ud som en helhed er taget altså også nød til at følge med.

Det en tagrensning ganske enkelt gør er at få fjernet alger, mos og andet skidt fra tagbelægningen. Men ikke kun udseendet af dit hus skal få dig til at vælge at få gennemført en tagrensning. I alger og mos findes der små mikroorganismer, der skader husets struktur. Dette kan hurtigt lede til, at du bliver nødt til at investere i en omkostningsfuld udskiftning af taget – men dette kan forebygges af tagrens. En tagrensning koster typisk kun en tredjedel af omkostningerne ved et nyt tag – så der er rigtig mange penge at spare der. Penge er ikke det enste du sparer på. Også al det byggerod der sædvanligvis hører med til en udskiftning af taget reduceres også betydeligt. En tagrensning tager nemlig ikke lang tid, og det roder ikke meget.

Hvis vi skal blive ved med fordelene lidt endnu, forøger en tagrensning dit hus værdi, da det helt automatisk følger med et smukt tag. Ikke nok med at en fuldstændig udskiftning af taget er meget omkostningsfuldt, så tager det også meget længere tid end en simpel tagrensning.

Kontakt os idag og få et tilbud på tagrens der passer til dig og dit tag.