plissgardin og gardiner rens og vask

Date Added: October 28, 2012

Author: Morten Jensen

Det kan være meget besværligt at rense de store og lange persienner og gardiner derhjemme, og mange har ikke de rigtige remedier til det, så man risikerer at ødelægge eller skade persiennerne og gardinerne. Hos Fyns Persienne Rens tilbyder vi vores helt særlige miljøvenlige specialrensning af alle former for solafskærmning, persienner og gardiner.
Vi har udviklet helt specielle maskiner, som passer til enhver form for solafskærmning, og som beskytter materialet samtidig med at rense det, så det bliver ordentligt rent. Vi bruger desuden kun 100 % nedbrydelige produkter til rensningen, da vi værner om miljøet. Vi gennemfører således gardinvask og persiennerens med et minimum af miljøbelastning og således at du som kunde får et godt resultat.
Hos Fyns Persienne Rens er du garanteret en service af meget høj kvalitet. Vi har mange års erfaring, og vi sætter en ære i at vores kunder får en service, der er tilpasset opgaven og behovet. Vi tilbyder desuden både montering og levering. Se vores hjemmeside fynspersiennerens.dk for flere detaljer og priser, se eksempelvis priser på rens og vask af lamelgardiner, rullegardiner, foldegardiner og meget andre typer af gardiner. Vi glæder os til at betjene og rense dine gardiner eller persienner for dig.