Grus leveret direkte fra nærmeste grusgrav

Date Added: November 12, 2012

Author: Christian

En landsdækkende net af grusgrave og leverandører var allerede opbygget i løbet af 2010, så udviklingen af selve grusgrav funktionen var det eneste der manglede, for at kunne tilbyde alle danskere at få leveret sten og grus direkte fra nærmeste grusgrav. Funktionen tog en måneds tid at udvikle, Beslutningen blev taget i september 2012, og var klar i efterårsferien 2012.

Nu kan alle danskere gå ind på hjemmesiden Grusdirekte.dk, som allerede et år efter opstart var markedsleder i online salg af grus og sten på nettet, og foretage en søgning efter nærmeste grusgrav. Målingen af markedspositionen blev foretaget med et internationelt anerkendt internet værktøj, som målte domæne styrken på alle web shops med speciale i salg af sten og grus. Grusdirekte havde den absolut højeste score. En begrundelse for denne position kan givetvis findes i kundetilfredsheden, der afspejler sig på Trustpilot med en score på 9.2 (nov. 2012), hvor et bredt udsnit af kunderne, med jævne mellemrum går ind og foretager en bedømmelse af deres købsoplevelse på Grusdirekte.dk.

Går du ind på funktionen “find nærmeste grusgrav” på Grusdirekte.dk, og vælger region og by du vil have leveret i, kommer du frem til de præcise sten og grus priser, som er gældende for levering af sten, grus ellergranitskærver, direkte fra grusgrav til dig, enten som løst læs eller i bigbag.