Kreative hjem

Date Added: November 13, 2012

Author: rheko

Der bliver mere og mere konkurrence i at have det flotteste hus, og den pæneste indretning – og efterhånden er prisen anerkendt som er kunstværk for sig selv – hvem kan lave det flotteste? På den billigste måde, hvem har den kreative tankegang, hvem kan bryde de mange ideer og skabe noget nyt? Er det den dyre designer og arkitekt der vinder eller er det den almindelige hr og fru Danmark, der vider disse lege???
Selvfølgelig kræver det lidt viden og forstand indenfor området, men en tendens viser at almindelige mennesker bliver det populære, og ofte er det ikke en selvfølge at det er specialiserede og udannnede der vinder anerkendelse og accept… Der er jo nemlig flere og flere kreative, både af tilfældige årsgaer, men også som almindelige iværksættere med hensigten at vinde respekt – der ikke har uddannet erfaring og derfor er autodidakte – altså selvlærte – – der er bedre end de kreativt udannede.

Det viser ikke mindst den globale tendens, men også den stigende interesse for at være kreativ den stræben efter originalitet som mange hiver efter i dag. 
Men, ja det kræver en smule viden og forstand – og derfor kan man leje en bog, eller som min hensigt med denne artikel – følge gamlemøbler.dk som forum.
Det er nemlig her muligt at følge med i andre der har erfaringer, og ikke mindst hvem der er på vej i storskrald. Eller hvem der nu gerne vil se om de kan tjene et lille beløb på et møbel de kyler ud. Ja, og så er der dem der også lige bare vil høre om man vil have gratis møbler – det hele tilbydes omkring emnet gamle møbler. Man kan endvidere starte sin egen diskussion, som eftersøgning.