Sådan vælger du den rette størrelse seng

Date Added: December 16, 2020

Author:

Er du på jagt efter en ny seng? De fleste er nok klar over, at en god seng er super vigtig – du bruger trods alt meget tid i sengen. Når man skal have en ny seng, er det dog altid lidt svært at finde ud af, hvilken en man skal vælge. Hvor stor skal den være? Hvordan skal den se ud? Hvor meget må den koste.

Især spørgsmålet om størrelse kan være lidt svært at finde ud af, da der faktisk er mange parametre, der spiller ind, når man skal vælge størrelse. Det kan du få lidt hjælp til lige her!

Hvor mange skal sove i den?

Et rigtig godt spørgsmål at stille sig selv, når man kigge på størrelse af sengen, er hvor mange der skal sove i den. Hvis du er single, eller i hvert fald sover alene i sengen det meste af tiden, er det måske ikke nødvendigt med den største seng, du kan finde. Her kan du måske nøjes med en, som er 140×200.

Hvis du derimod er i et forhold, og I måske endda har nogle små børn, som godt kan finde på at kravle op i jeres seng om natten, så kan det faktisk være en meget fin ide at købe en stor seng, så der er plads til lidt af det hele.

Det er altså værd at tænke lidt over, hvor meget plads der er brug for i sengen.

Hvor meget plads er der?

Man kan også tænke lidt over, hvor meget plads der er i det rum, som sengen skal stå i. For selvom man måske gerne vil have en seng, som er 180×200, er det ikke altid, at man lige kan få plads til det – især hvis man også gerne vil have plads til andet inde på soveværelset.

Hvis man er studerende, og typisk bor i en lidt lille lejlighed, er sengen måske også et meget godt sted at spare lidt plads. Her giver det altså mening at gå efter en mindre størrelse, så man rent faktisk har plads til andre ting også.

Har du nogle særlige præferencer?

Nu er det selvfølgelig ikke noget, som er rigtigt og forkert, når man er ude og kigge på seng. For selvom du er single og heller ikke så tit har gæster til at sove hos dig, så kan du naturligvis sagtens købe dig en rigtig stor seng.

Og hvis du og din ægtefælle godt kan lide at ligge meget tæt i sengen, kan I selvfølgelig også nøjes med en mindre seng. Det handler altså meget om, hvilke præferencer du har, og hvordan du godt kan lide, at sengen skal være – det er trods alt dig der skal sove i den.

Så kan du eventuelt kigge på en bedst i test med senge størrelse 140×200, hvis du er nået frem til, at det er den størrelse, som passer bedst til dine behov. Ellers er der også tests for senge i andre størrelser, så du skal nok nå frem til den bedste seng for dig.