Typer af Bingospil Online

Date Added: December 19, 2012

Author: Michael

Det er altid sjovt at spille gratis bingo online uanset hvor i verdenen man er. Men som så mange andre spil kan man blive træt af at spille det samme spil i længden, det er derfor man skal skifte lidt i mellem hvilken slags bingospil man vil spille. Her derfor en gennemgang af forskellige slags typer bingo man kan spille.

Gratis Bingo

Er man ny i online bingoverdenen kan man glædes over at det er gratis at begive sig ud i et slag bingo. Mange sider tillader at man spiller ganske gratis, faktisk er det kun Danske Spil der må tage penge for at man spiller bingo. Det er en fantastisk mulighed for at man kan få nogle sjove og gratis timer, med muligheden for at vinde kontante præmier, uden at bekymre sig.

Instant Bingo

Når man begiver sig ud i at spille bingo for rigtige kontanter kan man med fordel prøve instant bingo. Instant bingo tager kun ganske få minutter at spille og er en god måde at fordrive tiden på – og samtidig vinde penge – mens man venter på det normale spil. Derved har man hele tiden underholdning, selv hvis man spiller et andet bingospil.

Jackpot Bingo

Når man spiller Jackpot bingo spiller man om de helt store præmier. Når man spiller jackpot bingo går en del af éns indsats til den samlede pulje, hvorfor denne ofte er væsentlig større end ved gratis bingo. Nogle jackpots kan nå over 1 million kroner, afhængigt af hvor mange der spiller.

Turneringsbingo

Få den samme sjove oplevelse fra bingo, bare endnu større. Dette er absolut en anden måde at spille på end ved traditionelle spil. Her skal man forsøge at samle flest point gennem hele turneringen for derved at løbe med præmierne i sidste ende.

Team Bingo

Team bingo er et af de nyere måder at spille bingo på. Her er man en lang række spiller der forener kræfterne for at vinde stort. Har man ikke selv et hold at spille med kan man få tildelt dette når man besøger et givent website.

?