Hvor er det nemmest at spille Gratis Online Poker på nettet?

Date Added: November 1, 2011

Author: Katrine Larsen

Hvis du har besluttet dig for at starte med at spille Poker, er det en god idé at starte med at spille gratis poker spil på nettet. Den nemmeste måde at starte med dette, er at spille på en side der har et stort udbud af spil.

En af de største Poker Sites på nettet er PokerStars, som har eksisteret i over 10 år og har uddelt over 60 milliarder hænder i denne periode.

Nogle af de mest populære turneringer hos PokerStars, er deres astronom Freerolls, der er gratis at deltage i, hvor man kan vinde rigtige præmier. Dette er en god måde at starte med at spille Online Poker og opbygge en mindre bankroll.

Der holdes også freerolls til at kvalificere sig til live events, såsom European Poker Tour og PokerStars Caribbean Adventure.

Derudover har PokerStars en unik funktion, kaldet Home Games, hvor du kan oprette en poker klub og invitere dine venner og arrangere spil mod hinanden. Ens resultater bliver gemt, så man kan se en rangliste over klubbens medlemmer. Dette er en sjov måde at lære at spille poker, og det er jo altid sjovt at spille mod ens venner.