Spil Razz Poker gratis på nettet

Date Added: December 23, 2011

Author: Lea Madsen

Poker er i stigende grad ved at bekomme et af de populæreste spil i Danmark, især på internettet. Hver dag er der mængder af spillere, der logger på for at spille Texas Hold Em, Omaha, Razz, Stud og Badugi på nettet mod andre spillere.

det er meget nemt at lære at spille gratis poker på nettet, og det at du kan spille hjemmefra uden at skulle tage ned på et casino, betyder også at du kan gøre det hvis du har tid. Jeg startede med at spille freeroll, og mens jeg lærte at spille begyndte min saldo at stige.

Jeg spiller helst på Poker, grundet deres danske turneringer. Der har jeg mødt mange venner i tidens løb, som jeg senere hen er kommet til at lære personligt. Når vi ikke har tid til at træffes ansigt til ansigt, så spiller vi ofter Home Games mod hinanden. Det er en online klub hvor man kan spille mod sine venner og bekendte, enten om penge eller bare for sjov.

Poker for mig har været en god måde til at udvikle min strategiske tankegang og udfolde mig personligt. Det har også hjulpet mig på min arbejdssted. Jeg har altid gerne ville være førende, og ved at udvikle min strategiske tankegang formåede jeg at blive forfremmet i mit firma.

Ved at spille freerolls har jeg fået lejlighed for at spille med i Sunday Million et par gange. Sunday Million er den største ugentlige poker turnering på nettet, og har en præmiepulje på over $1 million USD. Den største Sunday Million nogensinde vil blive spillet d. 18/12/2011, da PokerStars holder et særligt 10 års jubilæums turnering med en præmiepulje på mere end $10 millioner USD. Førstepræmien alene er på $2 millioner USD. Dette vil være den største online poker turnering nogensinde, så jeg har besluttet mig at spille med i nogle satellit turneringer, så jeg har mulighed for at være med. Det er en begivenhed jeg ser meget frem til.

En af de bedre kendte danske profesionelle poker spillere, Theo Jørgensen, er også medlem af Team PokerStars Pro. Den svenske Team PokerStars Pro spiller, Viktor Blom, også kendt som Isildur1 er en af de mest kendte poker spillere på nettet. Viktor spiller for meget store beløb online og der en hvis mystik om ham.

Mit mål er at komme til at spille med i PCA en gang. Det er en PokerStars turnering, der bliver holdt hver januar i Bahamas. Sidste år var hovedpræmien på $2,3 millioner USD. Hvis du vil have tips om at spille poker er du velkommen til at skrive en kommentar.