Find de bedste Samsung-smartphones – 3 skarpe modeller

Date Added: September 13, 2019

Author:

Står du også og har brug for en smartphone til din arbejdsplads, og ved du ikke, hvilken en det skal være? Vi har kigget på tre Samsung-smartphones, der alle har gode funktioner og strømbesparende kvaliteter. Læg især mærke til den populære Galaxy S fra Samsung, de har alle disse kvaliteter.

Det er vigtigt at have en smartphone med en god og dynamisk skærm med høj opløsning, der står skarpt og dermed gengiver kontraster og farver godt. Man kan se selv de mindste detaljer på disse Samsung-smartphones og bladre gennem deres menuer på den mest intuitive måde.

De producenter, der er på markedet i dag, har, lige siden Apple lancerede deres iPhone, været i rivende udvikling, og således er Android-styresystemet nu et af de mest populære styresystemer i hele verden. Det er med til at give Samsung-brugeren den ultimative følelse af frihed.

Der er ligesom hos andre smartphone-leverandører forskellige prisklasser. Vi har valgt udelukkende at se på topmodellerne og tage én budgetvenlig smartphone med.

1.      Den budgetvenlige: Samsung Galaxy A40

Samsung Galaxy A40 er en solid smartphone, hvis du skal have en budgetvenlig telefon, der kan det, en smartphone skal kunne. Du får en stilren telefon, der har et par år på bagen, men som stadig har det fine Samsung-design med runde kanter og logiske knapper.

Den kan stort set alt det, som de store modeller kan. Dens processor er ikke lige så hurtig, men funktioner som NFC, fingeraftrykslæser og ansigtsgenkendelse har den. Det er altså funktioner og ikke performance, du skal gå efter, hvis du skal købe denne telefon. Derfor er det en god budgettelefon.

2.      Den populære: Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S9+ er en populær plusmodel. Den er populær, fordi prisen ligger i budgetklassen. Den har en større processor og pladskapacitet, da du kan få op til 400 GB ekstern hukommelse og 64 GB intern hukommelse.

Derudover har den fingeraftrykslæser, øjenskanner, ansigtsgenkendelse, to bagudvendte kameraer og et frontvendt kamera. Skærmen er resistent i kraft af Gorilla Glass, som er glas, der er resistent over for ridser fra nøgler i lommen.

3.      Flagskibsmodellen: Samsung Galaxy S10+

Samsung Galaxy S10+ markerer tiårsjubilæet for Samsung-smartphones. Det er den første smartphone, der har en ultrasonisk fingeraftrykslæser, der går fra side til side. Samtidig er det også den første telefon med hele fem kameraer. Den har nemlig et vidvinklet kamera bagpå foruden de fire andre kameraer.

Det er den hurtigste Android-processor til dato med en Snapdragon 855-processor. Den har en smart og trådløs opladningsfeature, der gør det muligt at oplade andre telefoner og gadgets, og så har den – størrelsen på telefonen taget i betragtning – en ekstra lang batteritid på 12,5 timer.

Vælg en af disse modeller ud fra dine generelle behov og pengepungens størrelse, så er du godt på vej.