Mood Media Corporation udnævner seniorledelsestalent

Date Added: January 22, 2011

Author: Kristoffer Sørensen

Normal 0 false false false EN-GB X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

·London – 4. januar 2011 – Claude Nahon er blevet udnævnt til Præsident for Mood Media Europe, en division af Mood Media Corporation (TSX:MM/ LSE AIM:MM), en førende instore marketing mediespecialist.

Claude Nahon, som skal rapportere direkte til Mood Media Corporation’s adm. direktør, Lorne Abony, kommer fra en stilling som adm. direktør for Mood Media France.

Vanessa Walmsley er blevet udnævnt til ny Seniorvicepræsident for Mood Media Europe og skal som sådan rapportere direkte til Claude Nahon.

Vanessa Walmsley kommer fra en stilling som Seniorvicepræsident for Corporate Marketing i Mood Media Corporation.

Disse udnævnelser vil skabe et stærkt ledelsesteam i Mood Media Corporation, som vil fokusere på at skabe vækst inden for selskabets europæiske sektor for in-store marketing. Selskabet har identificeret Europa som et meget vigtigt marked mht. udvikling af in-store marketing, forstærkning af selskabets salgskapacitet og dermed øget forretningsvækst.

Lorne Abony, adm. direktør for Mood Media Corporation, udtalte: ‘Jeg er virkelig glad for, at vores nye ledere kommer fra tidligere stillinger i Mood Media Corporation. Claude og Vanessa har samlet 7 års erfaring i selskabet og dette afspejler deres pligtfølelse over for Mood Media Corporation og denne branche.’

‘Disse udnævnelser viser, hvor mange talenter vi har i selskabet lige nu, hvor vi forstærker vores ledelsesteam. Teamets opgave vil være at fokusere på udvikling af vores europæiske salgskapacitet, så vi kan stå i en styrket position mht. fremtidig vækst.’

Mood Media Corporation er førende på markedet for in-store medier, og selskabet skaber følelsesmæssige forbrugeroplevelser gennem musik, stemningsmusik, og dufte med henblik på at øge forretningssalg.