Krus

Date Added: March 30, 2011

Author: Nisse Karlsson

Hvad er et krus?

Et krus er kort sagt, et anvendeligt drikkeredskab. Ofte er et krus lavet af porcelæn eller plastik, og kan være udsmykket eller malet i mange forskelige mønstre og motiver.

Mange mennesker har krus i deres køkken, og de fleste krus kan også købes ganske billigt mange steder. Køb af krus kan, som sagt, gøres mange forskelige steder, da krus er en praktisk ting, som mange mennesker bruger i deres dagligdag. Hvad man kan bruge krus til, vil jeg kigge lidt nærmere på herunder.

?

Hvad kan jeg bruge et krus til?

Krus har siden oldtiden været meget benyttet. Det skyldtes i høj grad, den praktiske egenskab at krus kan bruges til at transportere flydende væsker i. Derudover kan krus også bruges til at drikke af, varme drikkevarer såsom kaffe og the er meget almindelige at drikke af krus.

Der er dog også mange mennesker der anvender kruset til at opbevare små ting i, dette kun være knappenåle eller tegnestifter.

Et krus kan derfor bruges til mange ting, og af mange mennesker. Dette skyldtes at et krus er så relativt simpelt at anvende.

?

Hvem bruger krus?

Helt fra barnsben af, opfostres vi med at bruge krus i vores dagligdag. De første krus vi stifter bekendtskab med er ofte med låg på, hvorefter at dette låg senere vil tages af kruset. Grundet dets mange praktiske funktioner, er kruset den dag i dag, blevet et allemandseje. Krus kan dog være skrøbelige, da de ofte er lavet af porcelæn eller plastik, men fortvivl ikke. Et nyt krus koster næsten ingen penge, og langt de fleste butikker forhandler krus.