Spar penge på kabler – køb klogt

Date Added: March 26, 2012

Author: Tobias Petersen

Der findes rigtig mange ting som kan betale sig at købe på nettet – men der er også ting som simpelthen slet ikke bør købes i en fysisk butik, det skal bare købes på nettet.

Jeg kunne sikkert komme med en lang liste af produkter som kan betale sig at købe online. Det vil jeg ikke gøre nu – i stedet vil jeg tage udgangspunkt i en oplevelse jeg selv har haft.

Jeg købte en laptop i min lokale Fona. I den forbindelse skulle jeg bruge et netværkskabel, da jeg ikke ønskede at køre med trådløst internet (dårlige erfaringer). Et netværkskabel på 3 meter kostede 179,- kr.  – til sammenligning kan jeg fortælle at en netgear router kostede 249,- på tilbud. Jeg tænkte derfor at det simpelthen ikke kunne passe at et kabel skulle koste så meget, og gik derfor hjem for at undersøge sagen på nettet.

Det hele endte med at jeg fandt et netværkskabel (cat6) på nettet til en 50’er. Kablet var faktisk både billigere og bedre end det netværkskabel der havde i Fona, her var det nemlig kun et alm. cat5e kabel.

Som nævnt findes der rigtig mange ting på nettet hvor man kan spare en del. Jeg tror dog primært at det er på tilbehørs produkter til elektronik hvor der er store besparelser at hente: kabler, hukommelseskort, vægbeslag osv.

Håber der er nogle der får glæde af mine erfaringer 🙂