Saml dine beskeder (Fax, SMS, Voice Mail) med Popfax.com

Date Added: March 25, 2011

Author: maja

I vores højteknologiske verden, er telefonopkald og faxer sammen med andre kommunikationsmidler kernen i forretnings aktiviteter. Nogle gange sker det dog at telefon opkald kan være forstyrrende el. at man nogle gange ikke kan svare vigtige forretningsopkald. Derfor har Popfax.com opfundet ”voice mail” funktionen til kunder der er interesserede i troværdig og nyskabende ’Samlet Besked Service’, og beriger dermed servicens originale Internet Fax service. Voice mail besked funktionen er en stemme afspiller tilknyttet en Popfax.com konto. Den opdager de modtagende typer af opkald, spiller en personlig velkomst besked til telefonopkald og opfører sig derefter som en telefonsvare.  Beskeder bliver derefter sendt med e-mail el. gemt online i en Popfax.com konto.

@font-face { font-family: “Cambria”; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: “Times New Roman”; }div.Section1 { page: Section1; } Den nye voice service er endnu et skridt i retning mod at få samlet afsendelsen af beskeder og startede med deres introduktion til muligheden for at sende SMS.

Hvorfor øger Popfax.com voice mail funktion produktiviteten? Simpelthen fordi det er muligt at få fat på kunderne til hver en tid.

1)     Ikke kun via fax men også med voice opkald

2)     Uden at blive forstyrret af opkald under møder

3)     Og uden at være nød til at investere ekstra penge! Denne funktion er fuldt ud inkluderet i Popfax.com tilbud uden yderligere omkostninger!

Vladimir Popesco, grundlæggeren og CEO til Popfax siger: “Vores team har ambitionen om at skabe nye muligheder og om at forbedre kvaliteten af kommunikation for vores kunder ud over internet fax servicer. Vi tror at spontane og uforventede telefonopkald er begyndt at blive meget forstyrrende for mange forretningsfolk. Vores kunder har nu en ny filter funktion uden ekstra udgift. Vi fortsætter med at holde fokus på vores strategi om at udbyde billige, fuldt udstyret og stadig mere udbytterige servicer.”