Tag din fax med dig overalt! Mobil fax med Popfax.com

Date Added: June 2, 2010

Author: maja

Havde du nogensinde forestillet dig at en traditionel fax maskine ville kunne passe ind i en lille mobiltelefon? Dette er nu blevet en virkelighed takket være Popfax.com af POPSECO. Med den nye PDA hjemmeside fra Popfax, er mobile enheder de facto, fuldt udstyret miniature fax maskiner! For folk der altid er på farten er det essentielt at have adgang til mobile fax servicer i lommen. Mobilitet, fleksibilitet og tilgængelighed er de vigtigste nøgleord for at faxe online gennem den nye PDA web interface lanceret af Popfax. Den tillader slut-brugere at sende og modtage faxer øjeblikkeligt. Alt du behøver er en mobiltelefon el. PDA og en internet forbindelse – ingen behov for yderligere software! Den nye mobile hjemmeside er kompatibel med alle Iphones, Blackberries og andre PDAs el. smartphones, og inkluderer den fulde rang af internet fax funktioner. Den mobile fax service er nem at bruge og inkluderer forenklet design og alle tilgængelige produktivitets fax værktøjer. Du behøver ikke længere at spilde din tid med gammelt fax udstyr, forsendelse og modtagelse er fuldendt i et par få enkle trin. Bare forestil dig hvor praktisk det vil være at tage et billede at et dokument fra din PDA og faxe det med det samme. De primære funktioner som Popfax mobile hjemmesider tilføjer til din Smartphone, og hermed forvandler den til det perfekte forretnings- og personlige kommunikationsredskab, er listet nedenunder:
– Forsendelse og modtagelse af faxer og SMSer fra mobile enheder overalt (til faste satser selv når du er på farten)
Personliggørelse af faxen med en forside
– Administrering af personlige kontakter
– Gratis prøve side til at sende faxer

Vladimir Popesco, grundlægger af POPESCO, det firma der kører Popfax.com, siger: “med tilføjelsen af denne nye interface til Popfax.com service er det vores ambition at bringe det at faxe via internet til alle mobile enheder og gøre det mere tilgængeligt og omkostningseffektivt, samt øge kundens produktivitet selv når denne er på farten.”
Den nye hjemmeside til mobiler er ydermere understøttet af 19 sprog og kundehjælp er tilgængelig på 7 sprog. Over 50,000 professionelle kunder verden over stoler på Popfax.com servicen.