10 års konstant udvikling med salg af møbler og telte

Date Added: February 11, 2009

Author: Zederkof A/S

I dag er Zederkof Skandinaviens største leverandør af contract-møbler og andet udstyr til HORESTA markedet. Firmaet startede vel nærmest som det man kan kalde ”engros postordre firma”. I dag er der udvidet en del på det felt pga. vigtigheden af at have den tætte dialog med kunderne.

 

Det resulterede i at man i 2007 besluttede at flytte til nyt domicil. Den vigtigste grund var at man manglede et showroom hvor hele det store produktprogram kunne vises. I dag fungerer det 700 m2. store showroom som en af de vigtige hjørnesten i virksomheden.

 

”Der kommer dagligt kunder – også langvejsfra. Vi oplever at vore kunder gerne kører langt.

 

Typisk afsætter kunden en halv eller hel dag. De kan i ro og mag gennemgå deres projekt samt blive inspireret, eller få et overblik over det kæmpe udvalg af produkter netop til Deres branche. Flere kunder har gjort det til et fast indslag 1 gang om året at aftale et møde og lægge vejen forbi. Så er de rustet til resten af året og vores kommunikation kan derefter nemt foregå via tlf. og mail”  fortæller Jan Zederkof.

 

Vi indså ligeledes for knap 2 år siden at det at kunne besøge kunderne og se miljøet hvor der skal indrettes også er vigtigt. Derfor har Zederkof i dag konsulenter både i Danmark og Sverige som hver dag møder kunderne og rådgiver om produktsammensætninger samt indretning ude i forretningerne.

 

Ånden i firmaet er, at man ikke vil sælge det de andre sælger, men gøre en forskel. Derfor bliver der rejst en del i hele verden, dels for at finde de mest spændende nyheder, dels for hele tiden at gøre det bedste indkøb. Den gode pris kommer altid kunderne til gode, da firmaet tror på den store volumen og ikke den store margen.

 

Finanskrisen har gjort sit indtog i Danmark. Det går især udover udbyderne af langvarige forbrugsgoder såsom køkkener, sommerhuse og både. Mange mener at netop krisen vil udvikle underholdnings og oplevelsesbranchen enormt fordi mennesker søger tilbage til de nære værdier. Så det at gå i teatret og spise ude først, gå på cafe for at hygge sig med familien og vennerne bliver mere udbredt. De dyre rejser bliver erstattet af ferie i Danmark som vil komme vore hoteller og feriecentre til gode.

 

Det er derfor vigtigt at have gode samarbejdspartnere som kan sikre at stedet hvor mennesker mødes er indbydende og nyt. Vi må erkende at forbrugeren er blevet mere kritisk og vil have at tingene er i orden når der spenderes, samt mindst ligeså vigtigt, bruges fritid.

 

Zederkof sætter nye standarder for budgettet for en indretning. Grunden er at der købes ind direkte på fabrikkerne rundt i hele verden. Det vil sige at vejen fra slutbrugen som f.eks. er café ejeren og fabrikken er kortest mulig. Det giver også den helt rigtige pris. Ved at sammensætte produkterne i forskellige systemer kan produkter i ligeså høj kvalitet som konkurrenterne, leveres til en væsentlig lavere pris. De mange kombinationsmuligheder gør ligeledes, at man kan lave sin helt egen stil uden at skulle betale for udviklingen af ”hele den dybe tallerken”.

 

10 års JUBILÆUM.

 

Zederkof fylder 10 år i år, helt nøjagtig den 1. Nov. I dag rådgiver og skaffer Zederkof produkter til størstedelen af branchen. Der medvirkes i langt højere grad i større totalprojekter hvor der leveres og skaffes også specielle ønsker. Zederkof fejrer blandt andet året med at tilbyde komplette indretningsforslag som udarbejdes i samarbejde med firmaets indretningsarkitekter. Hele 2009 er det helt gratis og uforpligtende.

 

Derudover vil der være aktiviteter samt jubilæumstilbud igennem hele året. Så hold øje med posten.

 
Læs mere på telte og stole nyheder.