Sådan ændres bremseklodserne på en Honda Accord

Date Added: December 7, 2012

Author: Mike Nielsen

Sådan ændres bremseklodserne på en Honda Accord

Det er vigtigt, at du ved, hvordan du ændrer bremseklodser på en Honda Accord som slidte bremser puder kan beskadige bremseskiver, som kan føre til ulykker.

Bremseklodser er en vigtig del af bremsesystemet på din Honda Accord. De er friktionspuder der klemmer bremseskiven hver gang pauser anvendes. Over en periode, kan de bliver slidt op. Det er nødvendigt at ændre bremseklodser på en Honda Accord, når de er mindre end ¼ af en tomme i tykkelse. Slidte bremseklodser kan forårsage uoprettelige skader på bremsesystemet af bilen.

Sådan ændres Brake Pads på en Honda Accord

Først parkere din bil på en jævn overflade og sted blokke i foran hjulene for at forhindre bilen i at bevæge sig, mens du skifter bremseklodser på en Honda Accord. Åbn hætten af bilen og kontrollere pausen væske i pausen væskebeholder. Dernæst fjerner overskydende væske, således at mindre end halvdelen af ​​containeren forbliver fuld. Hæve den bageste ende af bilen med en donkraft og fjerne hjulkonstruktionen. Tag caliper bolte fra bagsiden af ​​caliper med en topnøgle og skub caliper fra skivebremsen. Derefter fjerne bremseklodserne, puden shims og holderne fra kaliberen. Rengør skydelære og indsætte pads og passkiver på plads. Brug en skruenøgle til at vedhæfte målemarkøren til disken rotor og erstatte hjulkonstruktionen ved bagenden. Sænk bilen ned på jorden og pumpe bremsepedalen for at sikre bremseklodserne på plads. Gentag processen for de forreste bremseklodser ved at hæve den forreste ende af bilen med donkraften. Når du har ændret bremseklodserne på en Honda Accord, erstatte den tidligere fjernede væsken til bremsevæske beholder.

Forholdsregler til at tage, når du skifter bremseklodser på en Honda Accord

Det er vigtigt at rense calipre med en speciel bremse del renere. Hard-bremsning, når du bruger nye bremseklodser kan beskadige bremsesystemet af bilen. Derfor skal du passe på at køre forsigtigt i den første uge. Bremsevæske er øjenirriterende og bør kun håndteres efter at bære beskyttende briller. Bremsedele bør altid rengøres med en fugtig klud og kluden skal smides væk efter brug. Dette skyldes, bremsedele indeholder asbestfibre, der kan være farlige for dit helbred, hvis de indåndes.

Hvis du mekanisk er tilbøjelig og kan investere lidt tid og kræfter i projektet, vil du være i stand til at ændre bremseklodser på en Honda Accord selv uden at bruge penge på de tjenester af en professionel mekaniker.

Vær god ved din bil med undervognsbehandling fra Viby Undervognscenter