Bøger om innovationsledelse i julegave?

Date Added: November 1, 2010

Author: Henrik

Har du en far, svigerfar, eller bror som du skal købe julegave til lige om lidt, så er det på tide at overveje hvad manden der har alt mangler.

Man kan aldrig få nok viden. Derfor er en oplagt gaveide altid at købe en god bog. Men arbejder farmand indenfor ledelse kan det være svært at finde en bog som de rent faktisk vil tage sig tid til at læse. En ide kunne derfor være at kombinere en god bog med arbejdsrelevant læring.

Der er på det seneste udkommet et væld af bøger om lean og innovationsledelse.

Innovationsledelse handler, som ordet indikerer, om at kombinere ledelsesteorier med innovativ tænkning. Innovation skal være en del af samtlige virksomheder nu til dags. Ny- og anderledes tænkning bliver opfordret fra samtlige medarbejdere. Derfor kan enhver medarbejder, og derfor også dit familiemedlem nyde godt af at lære mere om dette fænomen.

Man kunne evt. kombinere dette koncept med et andet nutidsrelevant emne, nemlig lean. Der finder masser af bøger om lean, som gør alt fra at redegøre for begrebet til at kombinere konceptet med ovenstående innovationsledelse. Arbejder den heldige modtager for en virksomhed, som har været ramt af krisen, kan det være en god ide at give bøger om lean, da det kan hjælpe enhver medarbejder indenfor ledelse, til at se anderledes på budgettet.

God fornøjelse med julehandlen!