Lækker mad kan pifte humøret op

Date Added: January 30, 2013

Author: Søren

Normal 0 false false false DA JA X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:Cambria;
mso-ascii-font-family:Cambria;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Cambria;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-language:JA;}

Hvis du føler dig i dårligt humør, så er der ingen tvivl om, at lidt lækker mad ville kunne pifte humøret gevaldigt op. Dette skal naturligvis ikke forstås som om, at du skal begynde at trøstespise hver gang du er ned, men derimod som en opfordring til, at du dropper det dårlig humør og i stedet begynder at lave noget god mad, der enten kan nydes alene eller i fællesskab med nogle af dine nærmeste, hvor størstedelen naturligvis ville foretrække det sidste alternativ, men om du så gør det, er helt op til dig selv.

?

Der findes særdeles mange forskellige fortolkning af, hvad man kan tolke som god mad, men nu når det er dig, der er i dårligt humør og ikke dine eventuelle gæster, så skal det naturligvis udelukkende være dig, der bestemmer hvilket mad, der skal laves og serveres til festlighederne. Hvis du rigtig godt kan lide en bestemt pizza nede fra det lokale pizzeria og er helt sikker på, at denne pizza kan være med til at sætte gang i det gode humør, så er der ingen grund til, at du vælger at lave oksemørbrad, kartofler og sovs i stedet. Hvis du gerne vil have pizza, så bestiller du pizza, og det må dine gæster så indfinde sig med, eftersom du er værten og du bestemmer maden.

Er du ligesom mig træt af, at lave mad til bare sig selv hver eneste aften? Jeg er begyndt at bruge FriendFood, hvor jeg spiser sammen med min omgangskreds!

Som sagt, så skal dette ikke forstås som en opfordring til trøstespisning, eftersom det bestemt er en særdeles dårlig vane at tilegne sig. Det er kun noget du skal gøre, hvis du er inde i en bestemt periode, hvor det ikke går særlig godt, og det engang imellem hænder, at du falder helt ned i kulkælderen. Dette betyder også, at du ikke skal bruge humøret som undskyldning for, at have købt fastfood fra McDonald’s eller det lokale pizzeria, da det – som sagt – er en meget, meget farlig og dårlig vane at tilegne sig. Brug det derimod som et middel, der kan trække dig op ad stigen fra den dybe kulkælder og forbedre humøret en smule.