Amerikanske feriedrømme: Fem fascinerende ferierejser til USA

Date Added: January 4, 2011

Author: Maria Karlsson

USA er verdens fjerdestørste land, og der er meget mere at se og gøre i det amerikanske, end man kan nå på et enkelt besøg. Hvis du går på jagt efter billige flyrejser til et af disse fantastiske feriemål, er der til gengæld garanti for en uforglemmelig ferie.

Boston

Boston er en af de største byer på USAs østkyst, og man kan passende kombinere et besøg til byen med en rejse til New York. Et af byens mest populære trækplastre er det berømte baseballhold Red Sox. Gå ikke glip af at opleve en kamp på deres stadion, Fenway Park, og selv hvis du kommer uden for sæsonen, kan det anbefales at tage en rundvisning.

Miami

Miami er en af verdens bedste strandbyer, og blandt andet derfor er den en fremragende sommerferiedestination. Områder som South Beach summer af ægte feststemning, og her kan man bruge hele dagen på at kigge på mennesker. Bevæger man sig væk fra stranden finder man Designdistriktet, som er Miamis svar på New Yorks Meatpacking District med gallerier, designerbutikker og smarte caféer og barer.

Los Angeles

Los Angeles er ikke bare ’Englenes By’ men også stjernernes by. Tag en slentretur ned ad Sunset Boulevard, der er en af verdens mest berømte gader, og som også er indbegrebet af Hollywoods kendiskultur, og snyd ikke dig selv for ’the Walk of Fame’, hvor berømtheder er udødeliggjort på fortovsfliserne. Hvis man er vild med film, er et besøg til Universal Studios Theme Park et absolut must. Dette er det perfekte mål for en sjov dag med familien, og der er masser af underholdning for både børn og voksne: E n blanding af spændende forlystelser, lege og spil, samt smugkig bag om kameraet.

Las Vegas

Hver dag ankommer tusinder af festaber med det formål at skeje ud med middage, hasardspil og eventyr i det berømte natteliv i byen, der er Amerikas største legeplads for voksne, og som ligefrem kaldes ’Verdens Underholdningshovedstad’. Intet besøg til byen er komplet uden en tur ned ad Las Vegas Boulevard – også kaldet ’The Strip’ – hvor man både kan finde glitter og glamour i ubegrænsede mængder samt byens fineste hoteller, kasinoer og natklubber. Dette overflødighedshorn af blinkende lys og summende neon er amerikansk popkultur på sit absolut højeste.

New York

New York er en af verdens mest karakteristiske byer, og den er det første stop for mange besøgende til USA. Der er alle de store og berømte seværdigheder som Frihedsgudinden, Empire State Building og Grand Central Terminal, men glem ikke hvad New York har at byde på inden for kunst og kulturliv og elegante shoppingmuligheder. Den ægte New Yorker lyd opleves i byens gader og parker og på dens caféer. Læg ikke for mange planer – New York er bedst, når man giver sig selv lov til at gå på opdagelse.  Når man bestiller fly til New York, kan man ofte spare penge ved at flyve indirekte – for eksempel ved først at tage fly til Dublin.