Hotels.com lancerer nyt kinesisk website

Date Added: July 6, 2009

Author: Hotels.com

Det førende hotelbookingsite Hotels.com har lanceret et nyt website i Kina på kinesisk. Websitet er tilgængeligt via www.hotels.com eller www.hotels.cn, og tilbyder hoteller i lokale valutapriser og betalingsmetoder.

I 2008 påbegyndte Hotels.com lanceringen af lokale websteder i Japan, Korea, Hong Kong og Taiwan. Og det nye kinesiske website fra Hotels.com er en del af virksomhedens fortsatte lancering i hele Asiens stillehavsområde. Websitet er også understøttet af specialister i et kinesisktalende call-center, som tager sig af de kinesiske rejsende og hotel bestillinger.

Det nye Hotels.com website tilbyder de kinesiske kunder mere end 6.000 indenlandske hoteller i næsten 400 byer i hele Kina, og over 100.000 billige hoteller rundt om i verden.

Nigel Pocklington, vicedirektør for Hotels.com’s globale marketingsafdeling, udtaler:
“Lanceringen af det nye websted er en del af Hotels.com’s fortsatte lancering i hele Asiens stillehavsområde. Området er et voksende marked for online-rejsende, og vi er klar over, at websteder på de forskellige lokalsprog er nøglen til at frigøre disse landes fulde potentiale. De kinesiske rejsende vil dermed kunne søge blandt en bred vifte af hoteller i hele verden, og samtidig vil der konstant være tilbud og reklamer på websiden.”

Med tiden vil det kinesiske website tilbyde en stigende mængde lokaltilpasset information om hotellerne, og de rejsende vil få muligheden for både at poste og læse brugeranmeldelser på deres lokalsprog.
Hotels.com er en del af Expedia-gruppen, som i øjeblikket driver 53 globale websteder, herunder 32 websteder på 25 sprog i hele EMEA.

For nærmere information
Kontakt venligst Michael Bucka eller Gry Kaa fra det danske Hotels.com pressekontor på telefon 29 88 18 48 eller på mail: [email protected] eller kontakt Hotels.com PR manager Cordy Griffiths på telefon (+44) 20 7019 2268 eller på mail: [email protected].

Om Hotels.com
Hotels.dk er den danske webside til Hotels.com, og som medlem af Expedia Group, der er tilstedeværende på alle større markeder med engagerede medarbejdere har Hotels.com mulighed for at tilbyde mere end 100.000 kvalitetshoteller over hele verden. billige hoteller med prisgaranti, blandt andet billige hoteller i København, billige hoteller i Berlin, billige hoteller i London, billige hoteller i Paris og billige hoteller i München. Hotels.com nyder godt af at have et af de største hotelteams i rejsebranchen, som forhandler de bedste priser til sine brugere. Hotels.com har desuden brugere-generede hotelanmeldelser.
Hotels.com vandt the Gold Award for at være det bedste hotelbooking site i Webuser magazine i februar 2009.

Rejserne kan bestilles online på www.hotels.dk eller ved at kontakte vores flersprogede kundeservicecenter på tlf. 80 60 18 24