På ferie med småbørn

Date Added: July 30, 2009

Author: Hotels.com

I mange år har børnefamilierne valgt at booke ferielejligheder i stedet for hotelværelser, men nu er det er ikke længere nødvendigt, at familien føler sig nødsaget til at give afkald på hotellets bekvemmeligheder, selvom der er småbørn i familien. Flere og flere hoteller tilbyder nemlig børnevenlige faciliteter til gæsterne, så alle, uanset alder, får en fantastisk hoteloplevelse.

Nedenfor har bookingsitet Hotels.com blandt deres mange billige hoteller, udvalgt de bedste børnehoteller, som tilbyder børnepasning og underholdning for de mindste.

H10 Bahía Blanca Rock, Lanzarote
Dette lejlighedskompleks på Lanzarote er ideelt til en familieferie. Her er arrangeret rigtig mange forskellige aktiviteter for børnene i alle aldre. Til de mindste er der etableret en dagplejeordning og for de lidt større børn arrangerer hotellet en ”mini-klub”, hvor man kan lære de andre børn, som bor på hotellet godt at kende.
De ældste børn kan hygge sig i ”Junior klubben”, hvor der bliver arrangeret sportskonkurrencer, gymnastik og andre sociale aktiviteter, mens familiens ” umulige” teenagere kan hænge ud i den særlige ”teenager klub”, som tilbyder udendørs aktiviteter, rundture på øen og leg på stranden.
Der udover tilbyder hotellet flaske opvarmningsanlæg, grød, babymøder, særlige børnemenuer og video- og børnebibliotek.

Disney Hotel New York, Cheesy, Frankrig
På dette luksuriøse hotel får forældrene den bedste komfort, mens børnene får den bedste behandling. Efter en lang dag på farten, kan de voksne enten nyde en afslappende middag i hotellets restaurant eller drikke cocktails i New York City Bar, alt i mens børnene ser den nyeste Disney film, bader i poolen, eller bliver passet af kompetente babysittere. I løbet af dagene kan hele familien besøge Disneyland, som ligger få metre for hotellet.  Trænger man til lidt afveksling efter et par dage i selskab med Disney, så kan hele familien få nogle sjove timer på den store skøjtebane foran hotellet.
Her er også både børnemenuer, spillerum og mulighed for at spise morgenmad med enten Pluto eller Mickey Mouse.

Nickelodeon Family Suites, Orlando, USA
Hvis du har mod på at krydse Atlanten, så er der mange gode muligheder for at få en uforglemmelig ferie med dine børn i Florida. Børnene kan sove på farverige og kreativt dekoreret værelser på hotellet, og selv det mest kræsne barn kan spise sig mæt hver aften i en af hotellets syv restauranter. 
Skæg og ballade er garanteret i vandlandet, som er lokaliseret på hotellet og på den store minigolfsbane, som også ligger i nærheden. Hotellet glemmer dog ikke forældrene, selvom der er meget fokus på de små størrelser. Derfor tilbyder de ” Nick After Club”, hvor børnene kan lege, mens forældrene kan nyde et glas vin på balkonen eller opleve byen på egen hånd.

Novotel Budapest Centrum, Budapest
Byen Budapest er også meget familievenlig, og her er der noget at se for enhver aldersgruppe. Hotels.com anbefaler, at familien bor på Novotel Budapest Centrum, som ligger rigtig centralt i byen. Hotellet har et stort sikkert legepladsområde og serverer mange delikate børnemenuer.
På hotellet betragtes børnene som de mest prominente gæster. Derfor bor de gratis på hotellet og spiser gratis morgenmad i hotellets restaurant.

For nærmere information
Kontakt venligst Michael Bucka eller Gry Kaa fra det danske Hotels.com pressekontor på telefon 26 80 84 30 eller på mail: [email protected] eller kontakt Hotels.com PR manager Cordy Griffiths på telefon (+44) 20 7019 2268 eller på mail: [email protected].

Om Hotels.com
Hotels.dk er den danske webside til Hotels.com, og som medlem af Expedia Group, der er tilstedeværende på alle større markeder med engagerede medarbejdere har Hotels.com mulighed for at tilbyde mere end 100.000 kvalitetshoteller over hele v …