Krydstogt Caribien

Date Added: August 6, 2010

Author: sreeram

Seniorer ofte finde krydstogter at være den perfekte ferie valg. Årsagerne hertil er mange. For én ting den tilbyder en atmosfære som er helt fjernet fra dagligdagen. Det tilbyder seniorer varm og afslappende dage og sjov fyldt nætter fyldt med ombord aktiviteter.

Når det kommer til skade, krydstogter er et godt valg for seniorer. Cruises er generelt all inclusive ferier. Efter at have betalt for cruise upfront, behøver seniorer ikke belemret med nogen skjulte omkostninger senere.

Caribien krydstogter er en meget populær ferie valg. Flere oceandampere tilbyder fremragende pakker for seniorer. Seniorer kan vælge en syv nat East Caribbean cruise. Denne pakke kunne koste omkring $ 600, men det ville være alt inklusive. Med denne pakke senior vacationers ville være i stand til at besøge Port Canaveral og Cococay på de første to dage. Den tredje dag ville blive brugt driver på havet. Flere om bord aktiviteter kan blive udvalgt til at tilbringe tid i en underholdende måde. Seniorer normalt vælge et spil kort eller bare slappe af på dækket under i seværdigheder. De øvrige omfattede destinationer vil være Charlotte Amalie og Philipsburg efterfulgt af yderligere to dage på havet endelig kommer tilbage til Port Canaveral den sidste dag.

De andre muligheder er en West Caribien krydstogt og South Caribbean cruise. Seniorer kan vælge mellem forskellige pakker, der vil tage forskellige ruter. Et krydstogt besøger Port Everglades, St. Marteen, Grenada, Barbados, Antigua, Tortola og Levantado afbrudt af idylliske havdage, vil span ti dage og koste omkring 900 dollar. Et andet populært krydstogt rute går gennem San Juan, Oranjestad, Willemstad, Philipsburg, Charlotte Amalie og tilbage til San Juan.

Særlige kostbehov er taget hånd om om bord, hvis tidligere tilkendegivelse er givet. Alle krydstogtskibe har en skadestue bemandet med para-medicinsk personale. På den måde er to primære bekymringer seniorer deltog til.

En højtstående Caribien krydstogt er virkelig en foryngende og sjov fyldt måde at tilbringe en ferie.