London for børn

Date Added: December 21, 2010

Author: Jone

Normal 0 19 false false false MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

Mange tror, at London kun er for unge hipsters, urban art-aficionados eller shoppingglade veninder, men storbyen bugner faktisk af tilbud til børnefamilierne – og kan du få fat i en af de mange last minute rejser , behøver det ikke engang at være en dyr fornøjelse.

Hovedstadens mangfoldighed, talrige aktiviteter og spændende kulturudbud gør hverdagen til en visuel fest for børn i alle aldre. Og hvis det er action, de vil have, leverer London også varen. Hvad med at prøve en speedbåd på kanalerne, en ridetur i Hyde Park eller minigolf i dinosaurlan? Her er nogle bud på sjove aktiviteter for børnene, som storbyen også kan tilbyde.

Du har sikkert prøvet kanalrundfart mange gange, men har du prøvet det i en speedbåd? Ved Victoria Embankment tager Thames Rib Experience dig med rundt til alle de største seværdigheder. Hurtigt. Når først båden er kommet ud til Tower Bridge, tager turbomotorerne nemlig over. Så meget af London har du sikkert ikke set før – på en time! Og så er det sjovt. Der medfølger vandtæt tøj, hvis det er nødvendigt, og turen er egnet for børn i alle aldre.

Når det er tid til at komme op på landjorden og ned i naturlig hastighed igen, kan man passende tage ud til Hyde Park, hvor Hyde Park & Kensington Stables tilbyder en tur rundt i parken på hesteryg for alle over 5 år. Både nybegyndere og erfarne ryttere er velkomne, og der gives også undervisning, hvis man har behov for det. Husk at booke i forvejen, særligt i weekenden, hvor der er meget travlt.

I udkanten af byen ved Beverly Park, et par kilometer fra metrostationen Wimbledon, finder du en minigolfbane, som de mindste vil elske. Her befinder de sig i et sandt eventyrland a la Jurassic Park med bevægelige dinosaurmodeller, som man ellers kun troede, ville eksistere i USA – samtidig med, at de kan spille minigolf i universet! Og mon ikke også far synes, det er meget skægt?

Hvis det er i orden, at børnene også lærer noget, mens de er på ferie, har London også mange museer, som børn IKKE vil gabe af. For eksempel krigsskibet HMS Belfast, der især er kendt for sin rolle for de allierede på D-dag. Hun er også det ældste overlevede eksempel på Englands marine fra det 20. århundrede. HMS Belfast ligger på Themsen mellem Tower og London Bridge. Her kan de besøgende se skibets ni dæk, fra kommandobroen over maskinrummet til matrosens kahyt. Der vil blive fortalt historier om de episke slag, og børnene kan opleve på egen krop, hvordan det var at være en del af den 950 mand store besætning.

Horniman Museum på trods af emner som antropologi, naturhistorie og musikinstrumenter et sandt paradis for børnene. Ud over de mange gratis aktiviteter er der også et akvarium, en afdeling hvor man må pille ved det hele, levende dyr og et kæmpestort haveområde, der er perfekt til picnic og til små opdagere, der skal løbe krudtet af. Der er gratis adgang, bortset fra enkelte udstillinger.

London er – også – perfekt til børn. Klik og bestil hoteller i London i dag!