Kendte steder i Italien – Top 5

Date Added: February 22, 2012

Author: Maja Tand

Torino: Torino er en større by i det nordlige Italien. Torino er kendt som hjemsted for det ligklæde i Torino, og vært for den olympiske vinterlege i 2006. Beliggende lige i nærheden af ​​alperne, med Po-floden, der strømmer gennem byen, og villaer øremærkninger omkringliggende område, er Torino forsøger at tiltrække flere turister, så kommer der før skarer!

Capri: Capri er en italiensk ø i Napolibugten. Det har været et stort feriested siden romersk tid og er populær med godt at gøre i verden. I løbet af sommeren, ser øen en masse turister, som for det meste holder sig til de større byer. Kom ud af byerne, og øen er dit!

Sorrento: Porten til Amalfi kysten, Sorrento er placeret på Napoli-bugten. Det er især travlt her i sommeren, men byen er stor nok og har nok at byde på for alle sine besøgende. Dette hav sport har været aktiv i tusinder af år og har en rig historie. Enhver rejse sydpå ville være ufuldstændig uden et besøg.

Billeje i Italien >>

Abuzzo: Abruzzo besidder nogle af Italiens bedst bevarede middelalderlige og renæssance bjergbyer. Mange ligger helt inden for de regionale og nationale parker, så de vil ikke blive udviklet helst snart. Abruzzo er et glimrende sted at se nogle af Italiens bedst bevarede landskab.

San Gimignano: San Gimignano er en lille muret middelalderby bjergby i Toscana. Det er berømt for sin middelalderlige arkitektur, især dens høje tårne​​. Af de 72, der engang eksisterede, forbliver 13 i dag. San Gimignano er en populær destination for dagsrejsende fra Firenze, men at overnatte her, og byen stille i og tager dig tilbage i tiden.