Rejsetip Gran Canaria

Date Added: February 29, 2012

Author: Maja Tand

Santa Lucia de Tirajana

Den maleriske landsby beliggende i bjergene dele af Gran Canaria, på højde omkring 680 meter over havets overflade. Se tårnhøje over byen kirken Iglesia de Santa Lucia, lære historie og tradition Aborigenes under turen til Museo Castillo de la Fortaleza.

Nødvendigvis kigge ind i Barranco de Tirajana kløft for at se den legendariske bjerg af Ansite og vandreservoiret ved dæmningen af ​​Presa de la Sorrueda omgivet af smuk palmelund. Også tage et kig på de dybder i dalen fra Mirador el Guriete. Går i retning mod midten af ​​øen ikke glip af charmerende landsbyer San Bartolomé de Tirajana og Ayacata, nå det højeste bjerg på Gran Canaria – Pico de las Nieves, se den berømte Rocky monolit – Roque Nublo og beslægtede Roque Fraile og La Rana. På slutningen af ​​din rejse tage en tur mod syd, ved en snoet, bjergvej og besøge den fortryllende landsby Fataga.

Artenara

Den højest beliggende by på Gran Canaria. Se Casas Cuevas – Cave Houses stadig beboet af lokale beboere, er rillet i klippen lille kapel i Virgen de la Cuevita, den hyggelige kirken Iglesia de San Matias, se en fantastisk udsigt fra Mirador de Unamuno, og tage en af ​​de store bjergruter.

Billeje Spanien >>

Nødvendigvis gå til Roque Bentaygas – rock formation i det nøjagtige centrum af øen, se bedst bevarede skovområde Tamadaba og Tirma, se på krateret Caldera Pinos de Galdar og besøge de omkringliggende byer: Tejeda og Cruz de Tejeda

Maspalomas

Sammen med Playa del Inglés er den mest kendte turistområde på Gran Canaria. Efter at hele natten sjovt det er rart at drage fordel af solen på en af ​​strandene, se den vidunderlige klitter reserve Dunas de Maspalomas og et fyrtårn Faro de Maspalomas, og drikke en kop kaffe i en af ​​cafeerne i Las Meloneras.

Nødvendigvis tage en tur gennem den strandpromenade Paseo Marítimo mod San Agustin og se de dejlige mauriske huse i Bahia Feliz

Puerto Rico

En af de mest populære feriested på øen. Prøv det perfekte vejr på stranden, tage en af ​​mange organiserede havet ture, tage en tur gennem promenaden mod smukke Playa de los Amadores. Bortset fra, at se også de omkringliggende feriesteder og deres strande: Playa del Cura, Tauro og Taurito.

Nødvendigvis besøge charmerende byer i nabolaget: Patalavaca og Arguineguin.