Bedste strande i Italien

Date Added: April 23, 2012

Author: Maja Tand

Andre end de øer i Grækenland og det sydlige Frankrig, strande i Italien trække flere mennesker om året end noget andet land i Europa. Det sværeste er at beslutte, hvilken af ​​de italienske strande at besøge, som hver har en storied historie og forskellige funktioner.

Den verdensberømte Amalfi-kysten har mange af de bedste strande i Italien – du kan kaste en dartpil på et kort, og aldrig gå galt. De søvnige landsbyer langs kysten ligger på onde kurver, og dens villaer har fungeret som getaways for berømtheder både nye og gamle.

Palmer og dyre butikker ligger langs de smalle gader, der fører til rullesten bredden af ​​den italienske badeby San Remo. Her kan du også prøve lykken på de frodige casinoer og væddeløbsbaner, det gambling mekka for vestlige Italien.

De citrontræer og duftende blomster på Isle of Capri giver en malerisk kulisse for sine vidtstrakte strande. De skulpturelle buer i Det Tyrrhenske Hav garanti for, at de feriesteder langs kystlinjen er blandt de bedste strande i Italien – de seværdigheder af det gennemskinnelige blå og grønne grotter mere end kompensere for manglen på sandet findes her.

Sorrento var hjemsted for de græske sirener og havneområdet og klipper i denne by stadig ringe ud til passerer rejsende. Kendere af italienske strande kan skye denne by, der primært består af forrevne klipper og overfyldte moler, men kombinationen af ​​solrige lokalitet og en bred vifte af shopping og natteliv gøre dette til en af ​​de mest populære destinationer syd for Napoli.

Billeje i Italien >>

Cinque Terre er en anden fin italiensk badeby, hvor en lille, men gæstfri stribe af sand lægger fordringsløs midt i de fem fiskeri byer. Populær med amerikanske og europæiske bryllupsrejse både, dette rolige sted på bredden af ​​den Italienske Riviera ligger kun få skridt fra naturskønne vandreture og lækre fiske-og skaldyrsretter bygget op omkring fiskernes daglige fangst. Den eneste traditionelle stranden i nogen af ​​de fem byer er placeret i Monterosso, men det er stadig en af ​​de bedste strande i Italien.

De hvide sand på den venetianske stranden i Lido gør det en af ​​de mest fristende strande i Italien, selv om vandet skyller dine fødder er ikke egnet til svømning. Deluxe hoteller tilbyder uendelige privatlivets fred i en af ​​de mest romantiske byer i verden, og havnefronten hytter er til rådighed for udlejning, hvis din tegnebog føles alt for fuld.

En anden populær italiensk Beach Resort ligger i de forældede græske ruiner i Syracuse. Fontane Bianche er et fremragende sted for afkøling om sommeren, populær hos både ferierende italienere og turister. I nærheden Taormina tilbyder ligeledes fine skærme af sand og skygge under den imponerende skyggen af ​​Mt. Etna. Når det kommer til Sicilien, dog helst antal af dem konkurrere med de italienske strande ligger på fastlandet.