Spiltips til Champions League 2020/2021: Hvem vinder trofæet med de store ører?

Date Added: December 11, 2020

Author:

Sidste års vindere fra Bayern München er igen i år blandt favoritterne, men også andre hold byder sig til i Europas mest prestigefyldte turnering.

Barca søger succes for at holde på Messi

FC Barcelona er en af verdens absolut største klubber – hvis ikke den største – og derfor chokerede det hele fodboldverdenen, da Bayern München i sidste sæson udraderede catalanerne i det historiske 8-2 nederlag. Det sendte Barca ud i en dyb krise, hvor det ene problem fulgte det andet.

Først blev træneren fyret, inden et skrækscenarie udfoldede sig for Barca-fansene, der måtte sande at klubbens kaptajn og mest ikoniske spiller, Lionel Messi, annoncerede sit ønske om et skifte. Det førte til et mistillidsvotum mod klubbens præsident, Josep Bartomeu, der altså nu er fortid i klubben. Det hele endte dog med at Messi blev i Barcelona, og hollandske Ronald Koeman, der fik trænertjansen, har siden haft til opgave at få spillet til at flyde på Camp Nou. Han fik da også en god start på sæsonen, men efter et tætpakket program løb Messi og co. ind i svingende resultater. Noget kunne dog tyde på, at Blaugrana går bedre tider i møde. Således er både Griezmann, Coutinho og Dembele begyndt at vise sig fra deres bedste side, og selv danske Martin Braithwaite er begyndt at få omtale i pressen. Klubben er således i fremgang, og ser vi på indeværende sæson, vil Barca derfor være nogle af dem, vi skal holde et vågent øje til. Hos bookmakerne giver de odds 15.00 på at vinde Champions League, og har man tiltro til catalanerne, bør man nok være hurtig til at spille før oddset falder.

Kilde: Unsplash

Bayern München vil have to på stribe

Et andet hold, vi skal øje med, er sidste sæsons vindere fra Bayern München, der i denne sæson fortsætter deres imponerende pointhøst. Tyskerne har igen fejet alt modstand af banen, og de bør derfor også regnes som en seriøs udfordrer til titlen. Undersøger vi mulighederne for sports betting hos bet365, ser vi, at tyskerne også regnes som favoritterne i år. Således giver de odds 3.75 på at vinde turneringen, og fortsætter de deres gode stime, ligner de også et oplagt bud på en vinder. Det kræver selvfølgelig, at Hansi Flick formår at holde gejsten høj hos spillerne, hvor især Lewandowski er vigtig at holde i stødet. Polakken blev topscorer i sidste års udgave, og han ligner ikke en mand, der har tænkt sig at stoppe lige foreløbig.

En spændende outsider i Dortmund?

Et andet tysk hold, der også har god vind i sejlene, er Borussia Dortmund, der bare ikke ser til ud at kunne stoppe med at score. Specielt holdets unge nordmand Erling Braut Haaland har vist sig som en stor mundfuld for de fleste hold. Angriberen har på rekordtid etableret sig som en af Europas farligste spillere, og det er faktisk nået til et punkt, hvor man bliver overrasket, hvis Haaland går fra banen uden at score. Kan han fortsætte sin imponerende målhøst, og formår Dortmund samtidig at få Jadon Sancho op i gear, er det ikke utænkeligt, at Dortmund kan gå hele vejen. Klubben nåede senest Champions League-finalen tilbage i 2013, hvor de dog måtte se sig slået af deres evige rivaler fra Bayern München. Dortmund giver odds 21.00 på at vinde trofæet med de store ører, og er derfor en af de mere interessante outsidere.

Lige meget, hvem der vinder, kan vi se frem til en spændende sæson fyldt med lækker fodbold.