Transavia.com åbner vinteren før sommeren lukker

Date Added: June 17, 2009

Author: transavia.com

Lavprisselskabet transavia.com lancerer nu sit program for den kommende vintersæson. Programmet er pakket med billige rejser og billetter til destinationer i hele Europa. Nyd for eksempel skiløb i de østrigske alper omkring Innsbruck, eller forlæng sommeren ved den franske riviera og tag turen ned af den berømte strandpromenade i Nice.

405 kroner for en flybillet direkte til hjertet af de østrigske alper lyder næsten for godt til at være sandt. Men det er ikke desto mindre prisen for en plads på et af transavia.coms fly til Østrigs berømte ski-hovedstad, Innsbruck, hele den kommende vinter. Passagerer kan også vælge en af de mange afgange til Gran Canaria eller Tenerife. Og for blot 330 kroner kan danskerne nyde efterårssolen langs Middelhavets kyst i Nice. Og det er blot for at nævne et par af det hollandske flyselskabs otte vinterdestinationer.

“Selvom sommeren i Danmark kun er ved at begynde, så er det vores erfaring, at folk allerede er begyndt at tænke på vinterens feriemål også. Og udover populære destinationer som De Kanariske Øer, så er skidestinationer som Innsbruck og Salzburg også ved at blive særdeles populære. Så derfor er tiden inde til at lancere vinterprogrammet,” siger vice-direktør i transavia.com, Norbert Zoet.

Priserne i transavia.coms vinterprogram begynder ved 330 kroner for en enkelt flybillet til Nice og programmet løber fra 1. november til 15. marts 2010. Billetterne kan allerede nu bookes på transavia.com. Vinterens rejsemål inkluderer Las Palmas, Malaga, Barcelona, Rom, Innsbruck, Nice, Salzburg og Tenerife. Alle fly afgår fra Københavns Lufthavn, mens der også er pladser til Las Palmas på Gran Canaria fra Billund.   

Om transavia.com
transavia.com er et selvstændigt medlem af Air France – KLM gruppen. Selskabet har 1.700 medarbejdere og betjente sidste år 5,1 mio. passagerer.
transavia.com er udbyder af billige rejser, flyrejser, flybilletter, lejebiler og hoteller. Du kan til enhver tid se vores bedste tilbud på den danske webside for transavia.com.

For reservationer og information:      
E-mail: [email protected]
Internet: http://www.transavia.com/hv/da-DK/forside

For mere information, kontakt
Lasse Meldgaard Bloch
Tlf.: 33 95 96 97
E-mail: [email protected]