Om tandlægepriser og tandblegning

Date Added: January 3, 2010

Author: lars jensen

Tandblegning – en trend ?
Har du fået eller overvejer du at få en tandblegning ? mange gørm og rigtig mange har allerede eksperimenteret med det. Hvide tænder er et must i vores årgang, og det er jo selvfølgelig helt ok, at det er lysten og trenden.

Men der er nogle ting man skal huske på vedrørende tandblegning, da der også findes en del suspekte måder at gøre det på, hvilket kan være til stor skade for dine tænder. Konsulter altid en professionel, hvad enten det er en tandlæge eller en skønhedsklinik, der har licens til at blege dine tænder.

Tandlægepriser i Polen lokker danskere
Det kan godt betale sig at tage en bus eller flyver til Polen, hvis du skal have den helt store tur i gebisset. Polen har virkelig gode tandlægepriser på de store behandlinger. Det er dem der herhjemme ville koste banklån og pantsætning af bilen, og det er der jo ingen grund til, da de Polske tandlæger er yderst kompatible og det hele kan overståes i løbet af nogle dage. Tjek det ud på nettet, mange arrangerer ture derned med det som formål, da de danske tandlæger vel ikke behøver at tjene det hele herhjemme.