Råd mod impotens

Date Added: June 20, 2010

Author: Jens

Erektion handler meget om manden, men piger – i skal lige læse med her alligevel. Der er mange faktorer, der kan forhindre dig i at få en ordentlig erektion, eller miste den for tidligt igen. Uanset om problemet er medicinsk, din kost eller mangel på stimulation, er der mange ting du kan gøre for at forbedre situationen. Bare det, at du kender nogle ting du kan gøre, er den halve løsning. Her er et par tip til at hjælpe dig med at vinde krigen.

Brug en penisring

De hjælper med at få erektion og med at holde den. Når du får erektion, strømmer der blod til din penis, og en penisring placeret om roden på skaftet på penis, hjælper med at holde blodet ude i din penis. Penisringe kommer i mange farver og størrelser, og det kan godt være I skal prøve et par stykker før I finder den helt rigtige.

Spis sundt

Din diæt er meget afgørende for din evne. Sørg for at spise sundt. Kolesterolholdig diæt med farligt fedt vil med tiden tilstoppe dine blodårer, og give dig dårlig cirkulation og derag dårlig potens.

Få din søvn

Kroppen reperer sig selv når vi sover, og mange kemiske prosesser nulstilles. Derfor til regelmæssig søvn give dig mere energi og dermed potens.