Psykiatrisk Privatklinik

Date Added: April 15, 2010

Author: Egander

Psykiatrisk Privatklink

De to erfarne speciallæger og psykoterapeuter, Anette og Poul Egander Grøn åbnede i starten af 2008 Psykiatrisk Privatklinik i Hadsund. Antallet af patienter har været overvældende. En del af patienterne har været bosat i Vendsyssel. Det peger på et behov for en klinik i dette område, og man udvider nu med en klinik i Skagen.

Efter to travle år på klinikken i Hadsund udvider Speciallægerne Egander Grøn på Hedevej 1 i Skagen – lige over for badmintonhallerne. Privatklinikken vil i lighed med klinikken i Hadsund tage imod patienter med psykiske problemer. Det kræver ingen henvisning at få behandling, og man bestræber sig på at have en kort ventetid. Det har været og er muligt i Hadsund trods den store interesse for at få behandling på klinikken. 

Når livet pludselig tager en uventet drejning
Det er naturligt at reagere på, at livet ikke går som forventet. For psykiske lidelser er ikke blot arvelige. Uanset alder, uddannelse, og hvor man er sin karriere, kan lidelserne opstå fx efter sygdom, dødsfald, overgreb, trafikulykker eller en ændret arbejdssituation. Pludselig føler man måske, at man ikke kan klare livets udfordringer, man føler sig måske mindre værd, får en depression eller oplever en uforklarlig angst.   

          Får man psykiske problemer, kan det være temmelig ødelæggende for ens liv. Sådan behøver det ikke at være. Stiller vi hurtigt den korrekte diagnose og kommer i gang med den rigtige behandling, kan vi i mange tilfælde skabe en bedring i løbet af kort tid, siger Poul Egander Grøn.

Trækker på lang erfaring
Både Anette og Poul Egander Grøn er uddannede læger fra Århus Universitet. De har begge siddet i ledende stillinger og er videreuddannet i bl.a. psykoterapi. Det har stor betydning for dem begge, at enhver patient får en individuel behandling. Et kortere eller længere forløb, som er afhængig af det konkrete behov, kan omfatte psykoterapi, medicinsk behandling eller andre relevante behandlinger.