Tips til charterferie og bilferie

Date Added: July 14, 2010

Author: peter jensen

Uanset om du er til charterrejser eller bilferie, så finder du her masser of info, tips og gode links omkring den rejseform du bedst kan lide.

Vi har også spændende artikler omkring Skiferie, miniferie og vandrehjem, så der skulle være onformationer til det brede publikum.

Her viser vi dig også de bedste måder og steder, at finde tilbudsrejser og last minute rejser, samt specifikke rejsebeskrivelser. Læs f.eks. vores dybdegående beskrivelse af rejser til Egypten.

Billige charterrejser er dog det danskere klart mest gør det i, derfor bør du lige læse vores artikel omkring dem her..

Jeg glæder mig sindsygt til min sommerferie, hvor turen går ned gennem europa og forhåbentlig byder på masser af fede oplevelser. Det er lidt noget andet end en sommerferie ved middelhavet, som jeg har prøvet så mange gange før, da jeg planlægger at besøge nogle af de store historiske steder på denne tur. Bl.a. vil jeg forbi Normandiet og se Omaha Beach, opleve Toscana og venedig i Italien. Selvfølgelig skal colosseum i Rom også besøges, når man nu er nede på de kanter. Jeg ser meget frem til min sommerferie i år, men jeg må jo lige vente et par måneder endnu… Bilferie er spændende og oplevelsesrigt, men jeg er også til ferierejser med fly, da det er også er fedt at tage afsted og vide det hele er tilrettelagt for dig.

Gardasøen – her skal jeg på sommerferie
Jeg skal til sommer på bilferie for første gang i mit liv. Jeg har altid sværget til charterrejser, med fly, hotel og liggestole.. jeg er nu nået frem til at der faktisk er mange ting jeg godt kunne tænke mig at opleve i europa, specielt i Frankrig og Italien. Her er man jo meget mere fleksibel i en bil og derfor skal en bilferie nu prøves og opleves. Normandiet, Toscana, Venedig og Rom skal opleves på tæt hold og så skal der bades i gardasøen til sidst. jeg glæder mig rigtig meget til at tage på bilferie, så nu håber jeg det lever op til mine forventninger. Bilen er jo et vigtigt redskab på en sådan ferie så sørg for at det er en nyere brugtbil i kører i, så ferien ikke spoleres af motorskade eller andet.