Tjen penge på din bil

Date Added: December 10, 2009

Author: Kasper LM

Sponsorcar er et firma der betaler dig for at køre med reklamer på din egen bil. Det foregår på den måde at du skriver dig op til en kampagne, og du forpligter dig derefter til at køre med en streamer på bagruden i f.eks. 30 dage. Streameren måler ca. 10 cm x 70 cm. Som betaling får du enten kolde kontanter (et par hundrede kroner) eller et gavekort af en art. Lige pt. kører der bl.a. en kampagne for lovefilm.dk og M1. Lovefilm kampagnen giver dig 150 kr. kontant og gratis leje af dvd-film i 30 dage, M1 kampagnen giver ingen kontanter, men derimod får du en USB-nøgle, 3 måneders gratis internet og en fjernstyret bil. Det gode er at der ingen begrænsninger er på, hvor mange streamere du kan sætte på din bil. I teorien kan du køre med fem streamere, men husk at overholde lovkravene (ingen spærring for udsyn).

Sponsorcar er dog mere end blot bagrudestreamere. Du kan bl.a. tjene penge på LEADS. Altså at følge et link fra sponsorcars hjemmeside til en webbutik (o.l.) og derefter foretage et indkøb på webbutikkens hjemmeside. LEADS kan også være spørgeskemaundersøgelser, der typisk giver 5 – 10 kr. eller tilmelding til andres nyhedsbreve. Det smarte er så at finde LEADS der ikke koster dig andet end tid. Det er alligevel ikke helt ringe at få 10 kr. for at bruge 5 min. på en spørgeskemaundersøgelse. Men der er mere endnu: Sponsorcar giver dig nemlig 50 kr., kvit og frit, hver gang du tipper en ven til at bruge sponsorcar. Hvis du har en bred omgangskreds så kan dette nemt blive en god forretning.  Pengene du tjener kan du få udbetalt eller bruge i deres indbyggede shop.

Et medlemsskab af sponsorcar er gratis. Det tager 5 min. at melde sig til og de eneste krav til et medlem er at vedkommende skal være fyldt 18 år og have egen bil.

Hvis du synes ovenstående lyder interessant, kan du klikke her og læse nærmere om sponsorcar. Jeg vil anbefale dig at melde dig til, selvom du allerede på nuværende tidspunkt måske tænker at du ikke vil bruge det aktivt. Sponsorcar trækker nemlig regelmæssigt lod om fede præmier blandt alle medlemmer. Det eneste det kræver at deltage i disse konkurrencer er et medlemsnummer. Måske er du heldig og dit medlemsnummer bliver trukket.

Kasper LM driver til dagligt hjemmesiden 595.dk. 595.dk er Danmarks største pengeportal. Her finder du over 595 sparetips, artikler, gratis ting og vareprøver. Alt på hjemmesiden er selvfølgelig gratis.

Klik her for at tjen penge og her, for at spar penge.