Hvorfor er e cigaret nikotin ulovligt?

Date Added: October 16, 2012

Author: Emil S

En e cigaret er nu blevet noget af det mest populære man kan få i dagens Danmarks, men mange undre sig nok over hvorfor at en e cigaret med e væske som indeholder nikotin ikke er lovligt at sælge i Danmark endnu. Svaret er opdelt i 2 lejre som oprigtigt modsiger sig selv.

Den første er det Danske sundhedsystem som påstår at de ikke helt har undersøgt hvor sundt det er endnu. Men helt ærligt, hvor sundt er en normal cigaret? E Cigaretten er allerede blevet dampet på af mange i denne verden, i så lang tid nu, og de folk som har dampet på den i længere tid nu, har allerede sagt at det er et mirakel, de har fået meget bedre form og de kan tydeligt mærke det på deres lunger. Og alle disse e damp rygere har deres forklaring på hvorfor det ikke er lovliggjort endnu.

En e cigaret ryger udtaler:” Det er klart, hvis det blev lovligt i Danmark, ville over 80% af rygere i dag, skifte over til en e cigaret, også ville de kendte som Prins, LA og de andre Cigaret giganter, pludselig ikke sælge noget længere, hvilket ville være et stort tab for cigaret banchen, men ærligtalt når man opfinder kuren mod kræft, og kuren mod et bedre liv, hvorfor så lade det gå til spilde?”

Ja, man kan undre sig, fordi han har fuldkommet ret. Og desværre har det ikke været muligt at få en udtagelse for f.eks Prins, som lige pt. Er en af de største cigaret giganter. Men selvom det ikke er lovligt at sælge med nikotin, så er det stadig lovligt at sælge uden, og salget er eksploderet de seneste 6 måneder, og hvis det fortsætter så har de store giganter ikke en chance, udtaler vores e cigaret ryger.