Alien Tema Slots Spil Online

Date Added: March 7, 2012

Author: Christine

Det ydre rum er et meget populært tema for online slots . Disse slot spil du normalt få planeter, rumskibe og astronauter som symboler på hjulene. Men der er en enhed fra det ydre rum, der er lige så fascinerende, og det er fremmede. Forfattere, kunstnere og andre kreative mennesker har forestillet sig det fremmede i mange forskellige former.

Den mest populære af dem var ET af Spielberg berømmelse. Online slots udviklere har også sat udlændinge i deres spil. Denne artikel beskriver to af de bedste fremmede tema online slots. Alien Hunter er den video slot spil fra software leverandør Playtech. Den er udstyret med fire usædvanlige leder udlændinge på hjulene, men de er ikke den frastødende slags.

En af dem er wild symbol og tilbyder en fast jackpot udbetaling på 10.000 mønter.Alle de fremmede symboler begynde at betale, når to er ordnet fra venstre til højre på aktive paylines. Alien Hunter spillemaskine har tre særlige symboler, der fører til bonus spil.

De jæger rumskib belønner spillere med op til 25 gratis spins, når tre eller flere vises overalt på hjulene. Når udlændingen ægget symbolet vises spredt på hjul 1 og 5 bonusspillet er aktiveret. Spillere kan samle æg at mangfoldiggøre udbetalinger eller finde super ægget at fordoble alle efterfølgende vinder.

Hvis spillerne formår at hente alle æg så de kan vinde op til 720 mønter. Langs side slots kan du også spille mange andre spændende spil på online casinoer som blackjack , roulette, keno.