Historien om Blackjack

Date Added: May 14, 2012

Author: Christine

?

Blackjack som vi kender det udviklet sig fra en række forskellige spil, der blev spillet i Europa i det 17. århundrede. De fleste af disse spil havde én ting til fælles, og det var målet om at nå i alt 21.

Den første henvisning til en af disse spil er i en historie af den spanske forfatter Miguel de Cervantes i 1601. To af personerne er dygtige til at snyde i et spil kaldet “Ventiuna”, som er det spanske for 21. Ligesom i moderne blackjack, Ventiuna har til formål at nå 21 point uden at sprænge og esser har værdier på 1 eller 11.

Spillet blev spillet med en spansk dæk, der ikke har 8s, 9s og 10’ere. Den franske version blev kendt som Vingt et FN, som er 21 på fransk. I denne version forhandleren fik lov til at fordoble og spillerne satse efter hver runde. Den italienske version blev kaldt syv og et halvt. Dette spil blev spillet med billedkort, 7’ere, 8’ere og 9’ere. Dette spil var anderledes, fordi målet var at lave en hånd på syv og et halvt procentpoint.

Den 7s, 8s og 9s blev vurderet på et tidspunkt, mens billedkort blev vurderet til et halvt point. I syv et halvt kongen af ​​diamanter var et wild card. Hvis en spiller gik over syv og en halv han busted.

Blackjack blev introduceret i USA engang efter den franske revolution. Oprindeligt var det ikke populært i gambling huse. Derfor ejerne tilbudt en række bonusser at trække spillere til spillet. Den mest populære af disse var en udbetaling på 10 til 1 for en hånd, der består af spar es og en black jack. Denne hånd blev kaldt en “blackjack”, og gav sit navn til spillet. Senere udbetaling blev trukket tilbage og en udbetaling på 3 til 2 blev udbudt til en hånd bestående af es og alle ti kort med værdien.

Men denne hånd, og spillet fortsatte med at blive kaldt blackjack. Snart spil på blackjack blev forbudt, og spillet skulle spilles i hemmelighed. Dette fortsatte indtil 1931, hvor gambling blev legaliseret i Las Vegas.

Spil 888 Casino , som giver dig det bedste af blackjack og lade dig tjene store pengepræmier.


?