Roulette Fakta

Date Added: July 28, 2012

Author: Christine

Roulette Fakta

Her er et par hurtige facts om spillet af roulette, som du måske ikke har kendt før.

Der er ikke noget for banebrydende her, men jeg tror det kunne fungere godt som nogle interessante pub trivia. Imponer dine venner …

Roulette bordet fakta.

Roulette er den tredje mest populære spil, der findes i kasinoet. Slots-og craps er de eneste to spil, der er mere populært blandt spillere.

Alle numre på en roulettehjulet tilføje op til 666. Derfor hvorfor roulette er nævnt som “djævle spil”.

Spillet af roulette får sit navn fra det franske ord for “lille hjul”.

Andre roulette fakta.

Der er ingen betting systemer, der vil give dig mulighed for konsekvent at vinde penge fra roulette. Albert Einstein sagde engang, at “Du kan ikke slå en roulette-bordet, medmindre du stjæler penge fra det.”

Europæisk spil roulette tilbyder langt bedre odds til spilleren end amerikansk roulette gør. Dette skyldes, at amerikansk roulette har ekstra ’00 ‘nummer, og stadig giver de samme udbetalingsodds.

De fem Antallet satsning på ’00 ‘, ‘0’, ‘1 ‘, ‘2’ og ‘3 ‘på det amerikanske roulette bord tilbyder de værste odds af enhver roulette bet, hvilket giver en 7,89% kant til huset.

For så vidt angår hus kanter går, spillet af roulette sidder mellem 3,5% hus kant på lad det køre og 2,3% hus kant på tre kort poker. Europæisk roulette har et hus kant på 2,7%.

?