Texas Holdem Strategi- Continuation Bets

Date Added: February 17, 2012

Author: Katrine

Normal 0 false false false EN-GB X-NONE X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-ansi-language:DA;
mso-fareast-language:DA;}

Texas Holdem Strategi- Continuation Bets

Efter du har lært de relevante Texas Hold Em regler og sat de ind i de basale egenskaber der er nødvendige for at blive en solid Texas Hold Em spiller er det tid til at lære om forskellige strategier.

En af de mest almindelige strategier der bruges i Hold Em er det der kaldes Continuation Bet. Hvis det bruges på det rigtige tidspunkt og på den rigtige måde vil du lige pludselig kunne vinde mange flere Texas Hold Em hænder end før.

Her er en redegørelse for hvordan et Continuation Bet fungerer:

Først og fremmest skal du have forhøjet Pre-Flop. Efter Floppet forhøjer du igen- ligegyldigt om din hånd er blevet forbedret. Dette kan i visse tilfælde få dine modspillere til at Folde hvilket er optimalt for dig. Men selv hvis din modstander ikke Folder har du i hvert fald misledt ham om din hånd.

Dette lyder simpelt- men der er selvfølgeligt nødvendigt at have flere omstændigheder på plads for at få et Continuation Bet til at fungerer.

  • Du bør byde 2/3 til 3/4 af puljen for effektens skyld- et mindre bud vil ikke skræmme spillere væk på samme måde
  • Overvej hvor mange spillere der sidder ved bordet- jo færre jo bedre og helst ikke flere end 3. Hvis der er flere spillere er der mindre chance for at alle dine modstandere Fold’er og der er større chance for at en modstander sidder med en suveræn hånd. Du bør ligeledes overveje din position- hvis du sidder i en sen position kan du bruge strategien mod et højere antal spillere.
  • Prøv at læse dine modstandere. Hvis du spiller mod en grupper aggressive Texas Holdem spillere med en løs spillestil vil et Continuation Bet ofte ikke fungere. Det vil virke bedre at prøve mod nervøse spillere og spillere der kun spiller på gode hænder.
  • Vær opmærksom på dine modspilleres Chips Stack- hvis de er meget større end din bør du ikke forsøge et Continuation Bet. Generelt er der større chance for at der vil blive Call’et med store Chips Stacks. Hvis dine modspillere derimod ikke har mange chips tilbage vil de være mere nervøse og sikkert ikke Call’e- medmindre de sidder med suveræne hænder.

Som sagt er Continuation Bets kun noget der bør forsøges af øvede spillere- det er nødvendigt at kunne læse andre Texas Hold Em spiller og lære hvordan man spiller mod forskellige spillestile. Men hvis du er klar kan det som sagt være en meget succesfuld strategi.