Polterabend planlægning

Date Added: January 28, 2013

Author: Tobias

Et polterabend arrangement er for mange en lidt uoverkommelig opgave. Men det behøver det faktisk ikke at være. Der er mange nemme redskaber der gør både koordinering på tværs af deltagere og booking af aktiviteter til en leg. Noget af det vigtigste er at sørge for at det ikke er alle deltagere på et kommende polterabend som skal have medindflydelse.

Det første man bør gøre er at danne sig et overblik over hvem der skal med til den kommende polterabend. Lav en liste, evt. en gruppe på Facebok, og inviter dem der. Sørg for at gruppen er Skjult for alle andre end dem der er inviterede. Ellers kan bruden/gommen måske komme til at se noget af aktiviteten, og så vil hele overraskelsen ryge i vasken.

Når alle personer er samlet i gruppen, så er det vigtigt at finde ud af hvornår folk kan. Lav en afstemning på facebook, eller på doodle.com, og se hvornår folk kan. Og sørg for at det er dato’er hvor det faktisk er muligt at kidnappe bruden/gommen, koordiner med gommen hvis det er et pige polterabend, eller den anden vej rundt.

Nu kommer tiden til at finde ud af hvad i skal lave på det kommende polterabend. der er mange forskellige sider på nettet, der giver overblik over polterabend aktiviteter. F.eks. www.polterabend.co, som giver mulighed for at filtrere på aktiviteter der er i nærheden af jer. Der er rigtig mange polterabend aktiviteter, som er gode til både mænd og kvinder, men husk at tage højde for både et aftalt budget og hvem det skal holdes for. Hovedpersonen på dagen skal gerne have en god oplevelse, men dermed ikke sagt at deres grænser ikke skal brydes. De skal gerne udsættes for ting som de ellers ikke normalt ville kaste sig ud i, eller turde.