Besøg hos Danmarks største showroom indenfor contract-møbler

Date Added: March 25, 2009

Author: Jan Zederkof

På din rejse ind i Jylland, har du sikkert undret dig over hvad der findes i den store grå bygning lige ud til  motorvejen E20. Et stort banner pryder facaden med ”contract furniture”.

 

Det er Skandinaviens største leverandør af møbler til Cafe, Restaurant og Fest udlejnings branchen. Firmaet hedder Zederkof A/S og er på 10 år vokset sig stort på salg af borde, stole og møbler i øvrigt.

 

Jan Zederkof, direktør I Zederkof A/S, valgte I 2007 den strategiske beslutning, at få bygget nyt domicil/showroom lige op af motorvejen E20. En klog beslutning, med den åbenlyse fordel, at kunder selv langvejs fra, kan besøge det 700 m2 store showroom og spare tid på transporten.

 

Indenfor mødes man af spændende stenfigurer, kæmpe vaser og lysestager og blomster. Dæmpet musik, giver en behagelig afslappet atmosfære. Velkommen til Zederkof, skal jeg vise dig rundt? Ja det er rent faktisk kutyme at de kunder som besøger showroom, får sin egen hjælper med. Og som noget specielt – får alle et høfligt håndtryk. I øvrigt også noget medarbejderne giver hinanden hver morgen.

 

Man er ikke i tvivl om hvor showroom er. Med kæmpe bogstaver står der på indgangspartiet ”showroom”. En stor, rød skranke med glasplade og Zederkof logo fanger opmærksomheden.

 

Før man går ind i showroom, passeres på venstre hånd et cafe miljø med cafestole, borde og en bar med fadølsanlæg og espressomaskine. Skal du ryge er her såmænd også en rygekabine. På alle borde står candle light i frosted glas og giver et hyggelig skær i rummet.

 

Showroom er logisk opbygget, af høje hvide reoler fyldt med stole. Reolerne inddeler lokalet i miljøer med bar, lounge møbler, grill, brugskunst og meget mere.

 

På den ene væg, vises diasshow med stemningsbilleder fra reference kunder som har købt møbler fra Zederkof.

 

2 kæmpe parasoller med en diameter på 5 meter, afmærker området for cafemøbler. Ikke nok med at man kan købe parasollerne hos Zederkof. Man kan også få påtrykt sit logo og tekst, til en attraktiv pris.

 

Dette showroom er let overskueligt. Er du er på udkik efter møbler til din virksomhed kan du jo altid lægge turen forbi Zederkofs showroom på adressen Prins Christians Kvarter 28, 7000 Fredericia. Men du kan også vælge at besøge firmaet på nettet, og få indspiration til indretning

 

Om Zederkof A/S

Zederkof A/S blev grundlagt i 1999 af Jan Zederkof og er Skandinaviens største leverandør af Contract furniture til café, restaurant og event. Vi har et bredt produkt sortiment som tilpasses kundernes behov. Zederkof A/S har showroom i Fredericia (lige ud til motorvejen) med 700 m2. Online stiller vi en webshop til rådighed på www.zederkof.dk med inspiration til indretning og inventar. Da vi har mange tusinde kunder, ser du hver dag adskille lastbiler forlade vores lagre – Ud til kunder i hele Europa.