Rising Cities Spil

Date Added: February 17, 2013

Author: Christine

Rising Cities , er et gratis at spille browser-baseret strategi spil af Bigpoint, hvor du befinder dig som borgmester i en by, kontrollere alt om det. Fra sine finanser og dets handelspartnere, at hele sin udvikling.

I Rising Cities vil spillerne overtage en metropol og dække enhver henseende i byen udvikling: opgradere rådhuset, konstruere boliger, underholde borgerne, indsamle indtægter fra bygninger forskellige funktioner, og beskæftiger dine indtægter i infrastrukturer og de offentlige udgifter.

Ressourcer kan aldrig blive ignoreret, når det kommer til håndtering af en by. Udvid dine landbrugsjorde, indsamle sten, fælde træer samt samle nok malm. Glem aldrig at opgradere de faciliteter, som behandler disse ressourcer for at opnå rigelige materialer til at levere dine borgere med mad og fornødenheder. Ligeledes vil du ikke ønsker at gå glip af kraftværket. Alle disse ressourcer og magt, du producerer, er yderligere brugt i industrien til at rulle i penge.

Dog vil der ikke ske noget, hvis du kun har dig selv dedikeret til byen. Det er et must at tiltrække folk til at slå sig ned i din by og tjene til livets ophold. Med henblik herpå, har du fået til at bygge nok huse, barer, biografer og andre faciliteter.

Klik her for at spille Rising Cities nu!