Fede og billige julegaver

Date Added: October 4, 2012

Author: Emil S

Nu har jeg gang i bloggen igen, og vi ved jo alle at juletiden er ved at nærme sig, og jeg glæder mig helt vildt, på jobbet går det rigtigt godt som altid. Lige nu har vi sindsygt travlt, man kunne godt kalde det for julemandens lille værksted. Jeg er ved at gøre nogle overvejelser over hvad jeg skal give min mand i julegave.

Derfor falder jeg over gogadgts.dk på nettet, som har en afdeling som de kalder for, julegaver til manden. Og den finder jeg super interessant, og ikke kun for mig, men også for alle jer læsere. Jeg har været inde og kigge mig rundt på siden og fundet en masse gadgets som jeg synes kunne have en form for ”julegave” værdi.

Min mand Hans, har altid været rigtigt glad for små dimser som kan bevæge sig, og elektronik i generalt. Altså fuldkommen sindsygt vild over sådan nogle ting. Men altså nu synes jeg lige vi skal gennem gå nogle af de ting som jeg har fundet frem til ham, som kunne være nogle fede gave ideer, og ikke mindst nogle fede ”starters” før den endelige store jule gave 😉

Her er nogle af de ting som jeg har udset mig:

Min mand elsker nogle drengerøvs artige ting, så derfor har jeg overvejet en ”Mande cooking forklæde” hvor der er en masse mande ting på og som afspejler mand og hvor den lige har 3 øl holdere, også fordi vi får tit gæser til mand, derfor er den super cool, som han også lige kan fremvise til alle hans venner, mon ikke han vil kunne li det? Hvad siger i tøser?

Og ikke mindst vil jeg da også gerne høre hvad i har fundet frem til jeres mænd, i må jo gerne være anonyme, vi behøves jo ikke ligefrem at lufte det til alle.