Billige julegaver!

Date Added: October 4, 2012

Author: Emil S

Jule, Jule, Jule tid, nu er vi her endeligt igen, og vi glæder os alle som børn, jeg har glædet mig i næsten 11 måneder, det er en rar følelse og jeg tror vi alle ved hvordan den føles, og jeg har et andet dilemma som jeg tror vi alle kommer ud for nemlig: Julegaver til Manden, JA, den er desværre lidt svær at kringle, men man bliver jo nok nød til at komme igennem den. Gad vide om der er nogle af jer friske tøser der ude, der vil smide en kommentar med et godt råd? Fordi jeg synes godt nok jeg er helt lost. Det minder mig om at jeg overvejede at købe serien lost til ham, og NEJ han læser ikke min blog, det har han slet ikke tid til.

Det er også derfor han skal have en rigtig god julegave. Her den anden dag, var jeg inde på en hjemmeside som hed GoGadgets.dk hvor de sælger julegaver til mænd. Og jeg synes faktisk det så virkeligt interessent ud, nogen af jer som han nogen erfaringer der? Puha hvor tiden dog flyver af sted. Nå MEN hvad har jeg så overvejet af gaver til ham? Nu skal du høre.

Som start ville jeg give ham en lille ”forret” fordi min mand er lidt at en ”ung-voksen” drengerøv. Og derfor ville et ”Toilet Golf” til de små 150 kr være perfekt til ham, bare som en hurtig forret, og nu kommer vi så til den fede hovedret, nemlig en SnakeScope som kan bruges til at kigge ind i små kroge, og nu tænker du nok, hvad skulle han dog bruge den julegave til? Jo ser du. Min mand er nemlig elektriker, og jeg ved de kan have svært ved at se ind i alle de små kroge, det var min lille forsmag på julen, god jul!

?