Tryk krus

Date Added: March 1, 2011

Author: Hannes Karlsson

Når du gerne vil have lavet et krus med billede, er der nogen overvejelser du bør gøre dig:

?

  • Skal dit krus bruges derhjemme eller på arbejdet? Det er vigtigt, at du gør op med dig selv, hvorhenne du skal benytte dit krus. Hvis du skal bruge kruset på dit arbejde, vil du måske blive glad for, at der er et billede af din mand eller dit barn. Det er jo altid dejligt at blive mindet om dem, der glæder os. Hvis du skal bruge dit krus derhjemme, kan et billede af en fritidsbeskæftigelse glæde dig. Hvis du f.eks. har et yndlingssportshold, er det jo nærliggende at få lavet et krus med et billede af klublogoet.

    ?

  • Hvor meget er du villig til at betale for dit krus med billede? Det behøver ikke koste mere end omkring 50 kroner, at få trykt et billede på et krus. Det kan dog sagtens gøres dyrere, men afspejler prisen så også kvaliteten på billedet? Det er svært at sige – derfor kan det være en god idé at kigge lidt på, hvad trykkeriet tidligere har trykt. Bed evt. om at se nogle referencer, så er du sikker på, at firmaet leverer kvalitet.

    ?

  • Betaler du for meget for dit krus med billede? Det er naturligvis svært at vurdere, men hvis hurtigt laver lidt research, er du i hvert fald på den sikre side. Søg lidt på nettet efter ’krus med billede’, så finder du helt sikkert en masse webshops, der tilbyder at trykke dit billede på krus. Kig lidt på priserne og vælg den, der ser bedst ud. Så skulle du være nogenlunde sikker på, at dit krus med billede bliver en succes!