perfekte løsning i form af en el cigaretter

Date Added: May 28, 2013

Author: Lars

Har du umådeligt svært ved at stoppe med at ryge cigaretter? Savner du et godt alternativ til det at ryge, men ønsker stadig ikke at indånde det giftige røg? Her på www.El-Smoke.dk har vi den perfekte løsning i form af en el cigaretter

Hjælper elektroniske cigaretter?

Flere og flere danskere overvejer at kvitte smøgen, men sandheden er, at det er de færreste, der faktisk stopper med at købe cigaretterne. Vi kender alle følelsen – det er dag tre i vores rygestopforløb, og det er indtil videre gået uden problemer, men dagen har været hård og stresset og trangen til en smøg har aldrig været mere intens.

De fleste falder i denne fælde, og det er virkelig en skam, når elektroniske cigaretter kan hjælpe dig 100% på vej mod målet om at kvitte smøgen. Ved at ”ryge” på e-cigaretten bibeholder du stadig følelsen af at ryge, men den absolutte fordel ved at benytte sig af elektroniske cigaretter er, at du undgår de tusindvis af skadelige og kræftfremkaldende stoffer som rigtige cigaretter indeholder.

Hvordan fungerer e-cigaretten?

el cigaretter fungerer på den måde, at røgen fra en elektronisk cigaret kommer fra e-cigarettens væske, der består af neutrale vanddampe, hvor der kan være tilsat nikotin og naturlige smagsfyldte aromaer – elektroniske cigaretter er altså uden skadelige stoffer. Derfor er e-cigaretter vel nok en af verdens bedste og mest innovative metoder til at hjælpe dig af med en rigtig farlig vane.

Investering i dit liv

Afhængighed af tobak er yderst skadeligt for dit helbred. Tobak er kræftfremkaldende, og en enkelt smøg kan hurtigt stjæle minutter fra dit liv. Derfor opfordrer vi dig her på El-Smoke.dk at kvitte smøgen ved hjælp af vores elektroniske cigaretter. Når du køber en e-cigaret af os, så ser vi ikke dit køb som en investering i vores forretning, men en investering i dit liv.