Smykker og ure i CPH Fashion Week

Date Added: February 7, 2011

Author: zulu

Der er, som bekendt for de fleste, modeuge i København i disse dage. Det kan derfor kun være på sin plads at tage et kig på hvilke tendenser indenfor ure og smykker, som man skal holde øje med inden for den nærmeste sæson.

I løbet af ugen vil skandinaviens største modeuge løbe af stablen. I den forbindelse vil store designere såsom Day Birger et Mikkelsen, Billack Noir, Dyrberg Kern, Munthe plus Simonsen, og Sand give deres bud på hvilket tøj og tilbehør folk bør gå i for fremtiden.

Et af de helt store hits indenfor tilbehør er blandt andet dominerende smykker og ure. Jo større, des bedre. Det handler om at blande feminine materialer, såsom silke, med et råt smykke, for at undgå et alt for elegant look. En god blanding af feminisme og punk er idealet.

Et eksempel på råt tilbehør er brugen af smykker og ure af stållignende materialer og kantede grove former. Smykkerne skal kunne ses.

En stor del af sommerens mode er baseret på organiske neutrale farver. Derfor bliver et iøjefaldende og synligt smykke et must-have.

Københavns modeuge streamer live online hele ugen, så har du tad, kan du altid gå ind og tage et kig på hvad din yndlingsdesigner siger du bør bære af blandt andet tøj, sko, ure, og smykker.