Sommerens trends indenfor smykker

Date Added: February 1, 2011

Author: zulu

Vinden bider om morgenen, det er mørkt og det er koldt. Men til trods for dette er et nyt år gået i gang og så småt som vi kan se at dagene bliver længere, viser der sig flere og flere tegn på at sommeren er på vej.

Derfor er det endnu en gang tid til at overveje hvordan klædeskabet skal indrettes når dagene endelig varmes og den tunge vinterjakke langt om længe kan lægges på hylden for en stund.

De nye farver for 2011 afspejler en økologisk og jordnær orientering. Brun, lysebrun og beige er farver som uden tvivl vil snige sig på hylden indenfor meget kort tid. Alle disse farver er meget neutrale og man bliver nemt bleg og kedelig at se på. Så for at live klædeskabet og stilen op er det nødvendigt at tilføje nogle livlige smykker.

Og sommerens smykker er netop fokuseret på dette. Det handler om kraftige iøjefaldende strukturer, former og farver. Jo større og mere opsigtsvækkende et vehæng, des bedre.

Det samme gælder ure og andet tilbehør. Så gør klar til sommeren og tag på udkig efter vintage og unikke smykker. Intet er uden for rækkevidde – øreringe, armbånd, halskæder, og armbåndsure er alle velkomne i 2011.