Dagens Deal

Date Added: April 6, 2013

Author: Andreas

Netop et godt tilbud

Efterhånden findes der rigtig mange deal sider hvor man kan få dagens deal, faktisk er der rigtig mange af dem. Der er gået lidt trend i at åbne sådan en side og derfor er en masse af dem små og uden reel betydning. Desuden bliver man ikke ordentlig vedligeholdt og står bare og ikke bliver brugt til noget som helst. Har man en deal side, er det vigtigt der daglige kommer nye dagens deal, hvis brugerne skal tiltrækkes og blive ved med at besøge dem.

Er den ikke opdateret i ret mange dage, bliver den hurtig meget uinteressant at bruge og i det hele taget at besøge. Skal sådan en side lykkes, er man nød til at bruge en masse tid på at sørge for der hele tiden kommer en masse dagens deal, inden for en hel masse områder. Netop det tager tid og da det skal være inden for en hel masse kategorier, er det faktisk ret svært. Hvis man skal have dagens deal inden for 20 områder, plus det skal være hver eneste dag, kræver det mere end en enorm indsats.

Derfor vil det allermeste af tiden gå med at få en bunke dagens deal, så den er stadig spændende at bruge, ellers er der ingen pointe ved den. Ud over det, skal den også have meget trafik, da ingen vil tilbyde dagens deal på en side der nærmest ingen brugere har. For så giver de deals slet ingen effekt for dem og meningen er, at de skal have ekstra omsætning gennem et deal side. Så mange ting skal der tages hensyn til, inden man vælger at gå i gang med netop sådan et projekt. For det tager tid, rigtig meget tid, mere end man lige tro og penge til at holde det kørende.